Emekli Olan ve Tayini Çıkan Öğretmenler Veda Yemeğinde Buluştu

Ankara`nın Elmadağ ilçesinde emekli olan ve tayinleri çıkan öğretmenler için veda yemeği verildi.

Emekli Olan ve Tayini Çıkan Öğretmenler Veda Yemeğinde Buluştu
METEM’de yapılan yemeğe, Belediye Başkanı Gazi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Satılmış Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Dede Ayan, METEM Müdürü Sakin Çıplak, METEM Okulu öğretmenleri ile emekli ve tayin olan öğretmenler katıldı.

METEM Müdürü Sakin Çıplak, yemekte yaptığı konuşmada, "Ayrılıklar muhakkak ki oluyor ve de olacak, ama burada geçen zamanlarımızı unutmamanızı temenni ediyorum. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür eder, bundan sonraki yaşantınızda başarılar dilerim." dedi.
Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin de öğretmenliğin kutsal ve onurlu bir görev olduğunu söyleyerek, "Ben de öğretmen olmak, sizler gibi vatanıma, milletime faydalı bireyler yetiştirmek isterdim.” diye konuştu.

Eğitime destek ve hizmetlerinin her zaman olacağını ifade eden Şahin, "Bize ne zaman ihtiyacınız olursa, bizler her zaman eğitime desteğe hazırız." diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise ilçede bütün kapıların eğitime sonuna kadar açık olduğunu vurgulayarak, Başkan Şahin`e eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Emekli ve tayin olan öğretmenler de yemekte veda konuşmaları yaptı. Yemekten sonra veda eden öğretmenlere teşekkür plaketleri ve çeşitle hediyeler verildi.