Alaplı`da Atatürk Sergi Salonu Hizmete Girdi

Zonguldak Alaplı Belediyesi Atatürk Sergi Salonu, Ressam Aydın Yılmaz’ın `Alaplı ve Cumhuriyet` konulu resim sergisiyle hizmete açıldı.

Alaplı`da Atatürk Sergi Salonu Hizmete Girdi

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb.Engin Özkul, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve Ressam Aydın Yılmaz tarafından açılışı yapılan Alaplı Belediyesi Atatürk Sergi Salonu ve Aydın Yılmaz Resim Sergisi, davetliler tarafından büyük bir beğeniyle gezildi. Serginin açılışında konuşan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, daha önce iki ayrı bölümde, Belediye Nikah Salonu ve Der-Gaz hizmet birimi olarak kullanılan bu binanın yapılan tadilat çalışmasıyla sergi salonuna dönüştürüldüğünü ifade ederek, "İlçemizin önemli bir ihtiyacı olduğunu düşünerek, yaptığımız kısa süreli tadilat çalışmasıyla bu binayı sergi salonuna dönüştürdük. Artık bu binada, fotoğraf ve resim sanatçılarımız, kurum ve kuruluşlarımız sergi açabilecekler." dedi.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da, İlçeye kazandırdığı bu hizmetten dolayı Alaplı Belediyesi’ni ve sergi salonunda ilk sergiyi açan Ressam Aydın Yılmaz’ı kutladı.