Kadırgalı Demet Akalın'a fena patladı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında ekrana gelen Beyaz'ın Sultan-ı” yine ilklere imza attı. 3 ünlü babanın 3 oğlunu konuk eden ünlü sanatçı Seda Sayan, Van'da bulunan şarkıcı Gökhan Özen ve sinema oyuncularına da canlı bağlanarak deprem sonrası Van hakkında en son gelişmeleri izleyicilere aktardı.

Kadırgalı Demet Akalın'a fena patladı
Önceki gün programda ünlü iş adamı Abdullah Gencal’ın “Ben Demet Akalın yüzünden 8 ay hapis yattım” demesi üzerine, ilginç gelişmeler olduğunu belirten Sayan,”Burası bir canlı yayın Demet Twitter’dan ben o programları izlemiyorum. Sizde izlemeyin demesi, üzerine sen izlemeye bilirsin de halkı yanlış yönlendirme. Ben böyle kaçamak cevaplara kapalıyım. Arkadaşım ara hakkında söylenenleri yanıtla, Bunu yapmadığın gibi bir de hata yapıyorsun. Böyle yapma beni başkalarıyla karıştırma. Ulaşmak istediğin zaman anında ulaşıyorsun. Kaldı ki artık ulaş sanda önemi yoktur” şeklinde konuştu. Nereden bu Twitter’a girdim dostu düşmanı kendime güldürmemek için çıkmıyorum ama kesinlikle artık Twitter kullanmayacağım ” dedi.

3 ÜNLÜ BABANIN 3 MAĞDUR OGLU AYNI SAHNEDE

Beyaz’ın Sultan-ı programa Fahrettin Aslan’ın oğlu Saçit Aslan, Gencallar holdingin varisi Abdullah Gencal ve Emre Matraç’ı konuk etti. Çok çarpıcı açıklamalar yapan konuklar yine gündem oluşturdu.

Programda oldukça çarpıcı açıklamalarda bulunan Saçit Aslan, babasının kendisini öldürtmek için adam tutuğunu belirterek söyle konuştu;
“Babam beni öldürtmek için pazarlık yaptı. Babam bana akıl vermedi benden intikam aldı. Bakın sanat tarihe ekol olan bir adamın mekânları ne halde ben 40 yıl önce bunların olacağını söylemiştim de inanmadılar.”

Aynı şekilde kendi ağabeylerinin de kendisini öldürtmek ve yok ettirmek için her şeyi yaptığın söyleyen Abdullah Gencal, “ben ağabeylerimi ve kendi şirketimi devletime ihbar ediyorum. Bunlar devleti 168 trilyon zarara uğrattı vergi kaçırdılar. Belgeli bir şekilde devletin üst kurullarına sunma rağmen kimse bu adamlardan tahsilât yapmıyorlar. Ben parasızlığı seçtim. Ama hırsızlara da meydan vermem “ dedi.

BEYAZ GAZETE