Takla Atan Otomobil, Oto Yedek Parçası Servisine Girdi

Ankara Mamak Natoyolu Caddesi’nde Mehmet Sarı kontrolündeki 06 E 3440 plakalı Mercedes marka otomobil, seyir halindeyken park halindeki araca çarparak takla attı ve yol kenarında bulunan ‘oto yedek parça servisine’ girdi.

Kaza sonucu, Mercedes marka araçtan çıkartılan 5 yaralı değişik hastanelere sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, Nato yolu Caddesi’de aşırı hız yaptığı ve sürücüsü alkollü olduğu iddia edilen 06 E 3440 plakalı Mercedes marka otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde olan 06 FYC 38 plakalı Peugeot marka araca arkadan çarptı ve takla attı. Takla atarak kaldırıma fırlayan otomobil, oto yedek parça servisi önündeki 06 ZGK 22 plakalı otomobile vurarak, ‘oto yedek parça servisinin’ kapısına ters dönerek vurdu. Kazada sürücü Mehmet Sarı ile otomobildeki 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri yaralıları ambulansa taşırken, takla atmış bir vaziyette bulunan otomobilin şoförü Mehmet Sarı itfaiyenin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılar ambulanslarla Ankara’daki çeşitli hastanelere götürüldü.

Kazayı öğrendikten sonra olay yerine gelen park halindeki aracın sahibi Ferhat Yılmazçoban şaşkınlığını gizleyemedi. Yılmazçoban, 06 FYC 38 plakalı aracının park halinde bulunduğunu söyledi. Kaza yerinde toplanan vatandaşlar da bu bölgede devamlı benzer kazaların olmasından dert yandı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.