Eşinin Vurduğu Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, geçen pazartesi günü eşinin iki kurşunla ağır yaraladığı Nurhan Ç.

Eşinin Vurduğu Kadın Hastanede Hayatını Kaybetti
hayatnı kaybetti. Aydın Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi yoğun bakımda tutulan talihsiz kadın, dün (20 Ekim) gece saat 23.30 sıralarında öldü. Akrabaları, Nurhan Ç.`nin olaydan bir hafta önce savcılık ve polise eşini şikayet ettiğini, kendisini öldüreceğini söylediğini aktardı.

Nurhan Ç., Kuşadası Belediyesi`ne temizlik hizmeti veren şirkette çalışan eşi C.Ç.`nin kendisini aldattığı gerekçesiyle babasının evine gitmişti. Geri dönmeye ikna edemeyen C.Ç.`ninse eşini alnından ve göğsünden vurduğu iddia edilmişti. Önce Kuşadası Devlet Hastanesi`ne kaldırılan genç kadın, oradan Aydın Devlet Hastanesi`ne sevk edilmişti. Nurhan Ç.`nin cenazesi, bu sabah saatlerinde Kuşadası’na getirildi. Hanım Camisi`nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Adalızade Mezarlığı`nda defnedildi. Genç kadın için verilen salada isminin, kızlık soyadıyla “Nurhan Bayrakçı” olarak söylenmesi dikkat çekti. Cenaze için toplanan yaklaşık 150 kadın, Türk bayrağı arkasında toplanarak, “Kadına uzanan eller kırılsın” şeklinde slogan attı. Grup. cenazeyi mezarlığa kadar takip ederek toprağa verilinceye kadar bekledi.

Nurhan Ç.`nin ihmal sonucu öldüğünü savunan amcası Zeki Bayrakçı, “Kızımız, olaydan bir hafta önce cumhuriyet savcılığına ve polise şikayetçi olmuştu. Hiçbir şey yapılmamış.” dedi. Zanlının işyeri arkadaşları da olaydan iki gün önce polisin kendilerine C.Ç.`yi sorduğunu, ifade vermesi için karakola gelmesini istediklerini söyledi. İsimlerini vermek istemeyen bazı arkadaşları, "Kafaya koymuştu, son bir aydın Nurhan’ı öldüreceğini söylüyordu.” diye konuştu.