Siirt Valisi Çolak Terör Saldırısında Yaralanan Nuran Evi`ni Ziyaret Etti

Siirt Valisi Musa Çolak geçtiğimiz günlerde meydana gelen terör saldırısında yaralanan Nuran Evin`e geçmiş olsun dileği ve bugün geçirdiği iş kazasında hayatını kaybeden Yunus Emre Kesici`nin ailesine baş sağlığında bulundu.

Siirt Valisi Çolak Terör Saldırısında Yaralanan Nuran Evi`ni Ziyaret Etti
Siirt Devlet Hastanesi`ne giden Vali Çolak, Kesici ailesi fertleri ile görüşerek acılarını paylaştı. Hayatını kaybeden Yunus Emre Kesici`nin babası ile görüşen Vali Çolak, devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Vali Çolak, "Vatandaşımızın her türlü acı ve sevinçlerini paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın üzüntüleri bizim üzüntümüzdür. Elim bir iş kazası sonucu hayatını kaybeden Yunus Emre Kesici kardeşime Allah`tan rahmet, acılı ailemize de başsağlığı diliyorum" dedi. Siirt Valisi Musa Çolak daha sonra, geçtiğimiz günlerde terör saldırısına maruz kalarak yaralanan Nuran Evin`i tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Nuran Evin`e her türlü desteğin sağlanacağını belirten Vali Çolak, sağlık durumu ile ilgili, Siirt Devlet Hastanesi doktorlarından bilgi aldı. Çolak, "Nuran kızımızın durumu, tedavi süreci gün geçtikçe iyiye doğru gitmektedir. Bugün itibariyle, kendilerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundum.Kızımızın kitap okuduğunu gördüm, kendisiyle kısa bir sohbette bulundum. En kısa sürede tekrar eski sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum. Ayrıca Evin`in doktorları ile yaptığım görüşmede tedavi sürecinin devam ettiğini ancak daha donanımlı bir üst hastaneye sevkine karar verildiğini öğrendim. Kızımızın tedavisi için devlet olarak tüm imkanlarımızı kullanacağız. Buradan masum vatandaşlarımıza, kahraman güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları, bir kez daha nefret ve şiddetle kınıyorum. İlimizdevuku bulan bu hain saldırıda, yaşamlarını yitiren kızlarımıza bir kez daha Allah`tan rahmet dilerim. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Acılı ailelerimize de tekrar başsağlığı ve sabırlar diliyorum" şeklinde konuştu

Siirt Valisi Musa Çolak`ın hastane ziyaretine Emniyet Müdürü Recep Güven, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Özgür Çalapkulu, İl Sağlık Müdürü Erol Ömür Emre eşlik etti.
Kaynak: İHA