Gaziantep Kolej Vakfı İpek Ongun`u Ağırladı

Akademik başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları sosyal ve kültürel çalışmalarında merkezi olmayı sürdürüyor.

Gaziantep Kolej Vakfı İpek Ongun`u Ağırladı
Öğrencilerin okuma alışkanlığının yaşam boyu sürmesi yönündeki çalışmalarıyla da dikkat çeken GKV Özel Okulları ünlü roman yazarı İpek Ongun`u ağırladı. Ongun GKV Özel Okullarının kendisi için anlamlı bir yere sahip olduğunu ifade ederek "Okuyan, yazan ve düşüncelerini ifade eden nesiller yetiştirmek zorundayız" dedi

Gençlik romanları yazarı İpek Ongun GKV Özel Okulları öğrencileriyle buluşarak ilköğretim ve lise öğrencileriyle söyleşi yaptı ve kitaplarını imzaladı. Üç ayrı oturumda gerçekleşen söyleşilerinde kitap okumanın yararlarını ve nitelikli okur olmanın önemini anlatan Ongun, öğrencilerin derslerinin yanı sıra sanat, kültür ve sporla ilgilenmelerinin kişisel gelişimlerini çok olumlu etkilediğini belirtti. Yazar İpek Ongun, öğrencilere, "Yaşamda keşkeleriniz az, iyi kileriniz çok olsun, onun için en çoksevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz şeyleri yapın" diye konuştu. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan İpek Ongun beş yıl aradan sonra Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarına gelerek GKV`lilerle tekrar buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının köklü bir eğitim kurumu olduğunu vurgulayan Ongun, GKV`nin yönetici, öğretmen ve öğrencileriyle ülke çapında örnek bir okul olarak büyük adımlar attığını ve öğrencilerle unutulmaz bir gün geçirdiğini ifade etti.
Kaynak: İHA