Ak Partili Vekiller Soğuğa Rağmen Sabah Sporunda

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Partili milletvekilleri Kızılcahamam Kampı öncesinde spor yaptı.

Soğuğa rağmen sabah erken saatlerde otelden spor kıyafetleriyle çıkan ilk isim Necati Çetinkaya oldu. Arkasından AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi spor kıyafetleriyle çıkıp yürüdü.
AK Parti’nin başlattığı kamp geleneğini muhalefet partilerinin de siyasette uygulamaya geçirdiklerini söyleyen Çetinkaya, havanın spor yapmak için pek de soğuk olmadığını, tipide bile kendisinin spor yaptığını belirtti. Sabah sporunun insanların doping yapmasının bir gereği olduğuna dikkat çeken Çetinkaya, “Çünkü insanın en büyük en kutsal emaneti Allah’ın kendisine bahşettiği bedenidir. Herkesin bunu yapması lazım. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sabahleyin kendinizi güne hazırlamazsanız günün zorluklarını göğüsleyemezsiniz.” diye konuştu.
Üniversite talebeliğimde, kaymakamlık, valilik ve 5 dönemdir milletvekilliğinde spora hiçbir zaman ara vermediğini dile getiren Çetinkaya, “Gönül arzu ederdi ki bütün arkadaşlarım sahaya inip spor yapsalardı. Ben şahsen üzülüyorum bu yönden. Rahatsız olsam bile en büyük ilaç spordur. Kalp rahatsızlıklarına, tansiyona iyi gelen tempolu yürüyüştür. Bütün bu ülkenin insanları sağlıklı olmak için sabahları spor yapsınlar. Zinde bir şekilde güne başlamak, günün zorluklarına göğüs gerebilmek için spor yapmak şart.”