Güvenlik Kamerasına Takılan Kaza, İhmalleri Gözler Önüne Serdi

Ankara Sincan’da aşırı hız yapan otobüs ile tek farı yanmayan otomobilin kaza anı güvenlik kameralarına takıldı.

Kazada 4 yaralının olduğu belirtilirken, trafik kurallarına uymayan sürücülerin kazalara nasıl yol açtığı bir kere daha güvenlik kameralarına yansıdı.


Sincan Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi’nde dün akşam 22.00 civarında 06 HM 089 plakalı özel bir firmaya ait servis otobüsü aşırı hızlı seyir halindeyken ara sokaktan caddeye çıkmakta olan tek farının yanmadığı dikkat çeken 06 BD 4632 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan birisi çocuk 4 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi. Otomobildeki yaralıların ambulanslarla yakın hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına takıldı. Aşırı hızlı yol aldığı görünen otobüsün, önüne çıkan otomobili altına alarak bir süre sürüklediği görüntülendi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceleyerek kaza hakkında bilgi aldı. Güvenlik kamerasında kazaya sebebiyet veren her iki sürücünün de trafik kurallarını ihmal ettiği görüntülendi. Özel bir firmaya ait olduğu aktarılan 06 HM 089 plakalı servis otobüsün iş çıkışı personeli evlerine taşıdığı belirtildi. Servis sürücüsünün aşırı hızlı yol alması, ara sokaktan çıkan otomobilin ise tek farının yanması kazanın sebebini gözler önüne serdi.