Ankara Kuyumcular Odası`ndan Başkan Akgül`e Ziyaret

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`ü makamında ziyaret etti.

Ankara Kuyumcular Odası`ndan Başkan Akgül`e Ziyaret
Çavuşculu Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`e esnafa verdiği destek ve ilgiden dolayı teşekkür etti. Başkan Akgül, "Esnafımıza kapımız her zaman açık. Biz her zaman esnafımızın yanındayız " dedi. Kuyumcu ve Saatçi Odası Başkanı`ndan esnafın taleplerini dinleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, esnafın her zaman yanında olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, sorunlara birlikte çözüm aranması gerektiğinin altını çizdi. Akgül, "Bölgemizdeki esnafımızla vatandaşlarımızla çeşitli toplantılar yaparak taleplerini alıyoruz. Sorunlarını paylaşıyoruz. Esnafımızla ilgili olarak Belediye hizmetlerimiz noktasında üzerimize düşen hizmetleri en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızaesnafımıza kapımız ardına kadar açıktır" dedi. Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu üyelerinin ve çalışanlarının mesleki sorunlarını tespit etmek ve bu noktada çözüm önerileri bulmak amacıyla ilgili kurumlara sık sık ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, Mamak bölgesinde esnafa dair bir sorunun bulunmadığını söyledi. Çavuşculu, Başkan Akgül`e yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Akgül`ün kendileriyle yakından ilgilendiğini belirten Çavuşculu, "Mamak Belediye Başkanımızı her zaman esnafımızın yanında gördük. Bölgemize yaptığıhizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu ve Başkan Vekili Yılmaz Bozdağ`ın gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Akgül`e Mamak Belediye Başkan Vekili Erdal Ak`ta eşlik etti.
Kaynak: İHA