Anayasa Çalışmaları Öncesi Milletvekilleri Golfle Stres Attı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)`nden bazı milletvekilleri, Ankara Golfkent`te golf eğitimi aldı.

Anayasa Çalışmaları Öncesi Milletvekilleri Golfle Stres Attı
CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, anayasa çalışmaları öncesi stres attıklarını belirtti.


Eskişehir Yolu 32. kilometrede bulunan Ankara Golfkent`te düzenlenen programa CHP`nin Ankara Milletvekili Sinan Aydın Aygün, Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ile İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber katıldı.


Golf antrenörü Eser Demir, milletvekillerine duruş, raket tutma ve vurma eğitimi verdi. İlk denemeyi yapan CHP`li vekil Sinan Aygün, golf sopasını ilk defa eline aldığını ve oynarken zorlandığını söyledi. Golfü basit bir oyun sandığını, ancak hiç de kolay olmadığını oynayınca gördüğünü anlatan Aygün, "İlk atışta ıskaladım. İkinci atışta halıya, üçüncü atışta topa vurabildim. Ama çok güzel bir spor. Çok hoşuma gitti. İnsanı yüzme, koşu gibi yormuyor." diye konuştu.


CHP`li Ensar Öğüt de daha önce golf oynadığını ifade etti. Memleketi Ardahan`da çocukların çayırda, meralarda golf oynadıklarını dile getiren Öğüt, "Ben çobanlık yaptım. Elimize sopaları alarak, taşları deliklere atmak için yarış yapardık. Golf de çobanların oyunu olarak doğmuş. Yani zengin oyunu olduğu söylenen golf aslında çobanların oyunudur." ifadelerini kullandı.


Bir golf sahası olmasının Başkent`e büyük bir katma değer kazandırdığını belirten Öğüt, şöyle konuştu: "Ben sabahları buraya gelerek golf oynuyorum. İnsanı çok dinlendiriyor. Stres atmak, yeni anayasa için form tutmak fayda sağlar. Kapalı odalar içinde çalışıyoruz. Stres içinde oluyoruz, tartışmalar oluyor. Orada tartışıp, birbirimizi sıkıntıya sokmaktansa, buraya gelip stres atmak daha iyi oluyor."

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise atış denemesi yapmadı. Ensar Öğüt uğraşlarına rağmen Recai Berber`i atış yapmaya ikna edemedi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin toplu konut projelerini yürütmek üzere kurduğu PORTAŞ’ın arsa sahibi olarak yüzde 31 payının bulunduğu Golfkent, TURYAP tarafından inşa ediliyor. Golfkent`te toplam 2 bin 640 adet konut inşa ediliyor.