Engelliler Parkı, Dünya Engelliler Günü`ne Yetişecek

Ankara`da Mamak Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Parkı, Dünya Engelliler Günü öncesinde tamamlanarak hizmete açılacak.

Engelliler Parkı, Dünya Engelliler Günü`ne Yetişecek
Engelliler Parkı Projesi nedeniyle Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından plaketle ödüllendirildi.

AK Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısı, AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
AK Parti Ankara İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısına, AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programda, Mamak Engelliler Parkı Projesi için Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e, engelli vatandaşlara sunduğu hizmetlerden dolayı AK Parti Ankara İl Başkanlığı adına Ankara Milletvekili Ülker Güzel tarafından teşekkür plaketi verildi. AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Doğan Çağatay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda komisyon çalışmaları değerlendirildi. Toplantıda, Sosyal İşler Başkanlığı`na bağlı işçi, esnaf, spor, yaşlılar, özürlüler komisyonları temsilcileri, çalışmalarını ve projelerini anlatan birer sunum yaptı.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Engelliler Parkı Projesi`nin plaket ile taçlandırılmasından onur duyduğunu belirterek, “Mamak bölgesinde yaptığımız park projelerimizin hepsinde engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçların ilk sıraya koyduk. Hepimiz birer engelli adayıyız ve bunu düşünerek çalışmalarımızı yapmalıyız. Parkımızın açılışını 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne yetiştirmek üzere firma ile görüşmeler yapacağım. Bu projemize destek veren ve bizi böyle güzel bir plaket ile onurlandıran siz partililere çok teşekkür ediyorum.” dedi.