Çift cinsiyetli genç canlı yayında isyan etti

Doğuştan çift cinsiyetli olan Bülent canlı yayında isyan etti. Herkesin kendisini aşağıladığını belirten Bülent, Seda Sayan ve konuğu şarkıcı Nadide Sultan'ı göz yaşlarına boğdu.

Çift cinsiyetli genç canlı yayında isyan etti
Ünlü sanatçı Seda Sayan, Beyaz tv'de yayınlanan Sultan-ı Beyaz programında yine bir dramı ekranlara taşıdı.

Doğuştan çift cinsiyetli olan 32 yaşındaki Bülent canlı yayında isyan etti. Sokaklarda dövüldüğünü, camiden atıldığını söyleyen Bülent, "Sokakta 13 yaşındaki çocuklar bana top bile dedi" diye konuşurken hüngür hüngür ağladı.

"DAYIMIN OĞLU BENİ BOĞMAYA ÇALIŞTI"


"Herkes beni aşağılıyor, en çok da kadınlar beni aşağılıyorlar" diye konuşan Bülent, "Ben doğuştan böyleyim, iki organım da vardı. İdrarımı yapamıyorum, çok zor durumdayım. Dayımın oğlu beni boğmaya çalıştı. Diyanet bu konuda bir şey yapsın" açıklamalarında bulundu.

Bülent anlattıklarıyla Seda Sayan'ı ve konuğu Nadide Sultan'ı da gözyaşlarına boğdu. "Ben kendimi kadın gibi hissediyorum. İlk ameliyatımı 20 yaşında oldum. 6 kez ameliyat oldum kimse bana ne olmak istediğimi sormadı" diyen genç, "Ameliyalarım başarısız geçti. Erkek yapmaya çalıştılar ama olmadı" şeklinde konuştu.

Seda Sayan'dan iki şey isteyen Bülent, "İdrar yollarıma çare bul ve beni umreye gönder" dedi.

Seda Sayan'ın "Çift cinsiyetli doğdun ama ne zaman bu değişikliği hissettin?" sorusu üzerine söze giren Cemil İpekçi de, "Sen kendini ne zaman kadın hissettin? Sen kadın olarak doğdun. Sonradan insan kendini gay hissetmiyor. Ben 4 yaşında dikiş dikiyordum. Kendimi ablam gibi hissediyordum. Bu soruyu sormak çok abes" diye konuştu. BEYAZ GAZETE



Çift cinsiyetli genç canlı yayında isyan etti