Kayseri Erciyes Motor Sporları Kulübü 1. Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

Kayseri Erciyes Motor Sporları Kulübü I

Kayseri Erciyes Motor Sporları Kulübü I. Genel Kurul Toplantısı, 120 kulüp üyesi ve çok sayıda davetli misafirin katılımıyla, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun ev sahipliğini yaptığı 1. genel kurul toplantısı ve motor sporları sempozyumuna, kulüp kurucuları ve üyeleri haricinde, Talas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Yaşar Bağırgan, Kayseri il Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Mustafa Kula, Erciyes Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü ve kulüp Disiplin Kurulu Başkanı Doç. Dr. Murat Doğan, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve görevlileri ile öğrencileri katıldı.
Kulüp Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdusselam Köse, yaptığı konuşmasında, Kayseri Erciyes Motor Sporları kulübünün vizyonu, kuruluş safhası ve profesyonel kurumsallaşma süreci ile yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Komiser Mustafa Kula, Emniyetin motorize timleri, çalışma prensipleri, motor kazaları ve istatiki dağılımları, kazaları önleyici tedbirler ve koruyucu ekipmanları gibi bilgilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.
Seçimlerde, Divan Kurulu Başkanlığına Sayın Ziya Bahadır, Başkan Yardımcılığına Öğretim Görevlisi Mustafa Kaya ve Kurul Sekreterliğine ise Buse Altıparmak seçildi.
Yapılan seçimde, 120 üyenin oylaması sonrasında yönetime şu isimler seçildi:
"Yrd. Doç. Dr. Abdusselam Köse, Yrd. Doç. Dr. Yahya Polat, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Öcal, Murat Menevşe, Şevki Sızırlıoğlu