Mmp Genel Başkanı Yılmaz Memleketi Rize'de
Milliyetçi Muhafazakar Partisi (MMP) Genel Başkanı Ahmet Reyis Yılmaz, Ardeşen ve Fındıklı İlçe Teşkilatları'nın açılışını gerçekleştirdi.

çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış sonrası partililerine yönelik bir açıklama yapan Ahmet Reyis Yılmaz, Rize'nin 3. bir başbakan çıkaracağını kaydederek, "Bazı insanlarımız diyebilir, '2'sinden ne hayır gördük de 3.'sünden göreceğiz' diye. Biz onların günahlarını temizlemeye geldik" dedi.
RİZE'DEN 2 MİLLETVEKİLİNE TALİBİZ
Rize'de tarihi bir seçime geçireceklerini belirten Yılmaz, "Bizim abartılı bir iddiamız yoktur. Rize 3 milletvekili çıkarıyor, biz 2'sine talibiz. Bir tanesini de iktidar imkanlarını kullanan parti alacaktır diye düşünüyoruz" derken, Rize'den milletvekili adayı olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise "Tabii ki kendi memleketimde aday olmayı düşünüyorum ve istiyorum" ifadelerini kullandı.
"İsrail'deki yahudileri hallettik, şimdi Türkiye'deki Yahudileri halledeceğiz" diyen Yılmaz, "İşadamlığı dönemimde, Polonya, Romanya ve özellikle İsrail'de yaptığım projelerde Ardeşenli hemşehrilerimle önemli işler başardık. Hemşehrilerimizle Müslüman Türk'ün İsrail gibi bir devlette nasıl Allah'ın yardımıyla ayakta durabileceğini gösterdik. Benim İsrail'deki başarılarımın en büyük şahidi önce Allah sonra, Kudüs'e yüz sürmüş nebiler ve Ardeşenli hemşerilerimdir. Biz İsrail'i buradaki Ardeşen'li
hemşerilerimizle dize getirdik. Şimdi Türkiye'deki İsrailliler'i dize getireceğiz" dedi.
