Milletvekili Koca'dan 'Rehabilitasyon Merkezi Bölgenin İhtiyacını Karşılayacak' Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, bu dönem Malatya'ya ciddi yatırımların yapıldığını söyleyerek, bundan sonrası içinde Malatya'ya gelecek yatırımlarla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını belirtti

Milletvekili Koca'dan 'Rehabilitasyon Merkezi Bölgenin İhtiyacını Karşılayacak' Açıklaması
AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, bu dönem Malatya'ya ciddi yatırımların yapıldığını söyleyerek, bundan sonrası içinde Malatya'ya gelecek yatırımlarla ilgili ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
AK Parti Malatya Milletvekili Koca, "2010 yılı başından beri devam ettirdiğimiz, hükümetimizin yatırım programıyla devam eden Malatya'mız da ki projeler çok ciddi ilerlemeler kaydetti. Gerek ulaşım alanında, gerek eğitim ve gerekse de sağlık alanında ilimiz çok ciddi yatırımlar aldı, almaya da devam ediyor. Devam eden bu projelerin önemli bir kısmı önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Bunlar havaalanı yolumuz, Beylerderesi köprümüz, alt geçitlerimiz bitme aşamasına geldi. İnşallah bu hizmetlerden
önümüzdeki günlerde yararlanmaya başlayacağız. Biliyorsunuz hastane inşaatımız devam ediyor. Yapılan hastanemiz Malatya'nın ihtiyaçlarına cevap verecek büyük bir yatırım. Ayrıca orada 640 yataklı hastane değil onun yanında fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin inşaatı da başlayacak" diye konuştu.
Koca şunları söyledi, "Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi de Malatya'nın belki de bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek bir merkez olacak. Bunlar da Malatya'ya önümüzdeki günlerde kazandırılan hizmetler olacak. Gerek bizler diğer vekillerimizle birlikte ve gerekse de il teşkilatımız Malatya'ya daha fazla yatırım konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.