Fuhşu kartvizitle özendiren 2 kişi 4'er yıl hapis istemiyle yargılanacak

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, fuhuş için bastırdığı kartvizitleri dağıttığı ve evinde fuhuş yaptırdığı iddia edilen 2 kişi toplam 4'er yıl ha

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, fuhuş için bastırdığı kartvizitleri dağıttığı ve evinde fuhuş yaptırdığı iddia edilen 2 kişi toplam 4'er yıl hapis istemiyle yargılanacak. Zanlının bastırdığı kartvizite, "Ucuz ve kaliteli hayat kadını var" ibaresi yazdırmıştı.

Osmangazi ilçesi Beşyol Kavşağı üzerinde fuhuş için kartvizit dağıtıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, üzerinde "Ucuz ve kaliteli hayat kadını var" yazılı kartvizitle karşılaştı. Kartvizitleri bir mobilyacıda çalıştığı öğrenilen H.A.'nın (34) dağıttığını belirleyen polis, zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlının kartvizit dağıtıp kendisini arayan müşterileri Nilüfer ilçesindeki bir eve götürdüğünü belirleyen polis, müşterilerin ağırlandığı evin sahibi olduğu iddia edilen F.A. (38) isimli kadını da fuhuş için yer temin ettiği iddiasıyla gözaltına aldı. Zanlılar, "Fuhşa aracılık ve teşvik" suçundan sevk edildikleri adliyeden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Cumhuriyet savcısı olayla ilgili iddianameyi tamamladı. Önümüzdeki günlerde Bursa 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak zanlıların 'fuhşa aracılık' suçlarından 4'er yıl hapisleri istenildi.