Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı.18 Aralık ehliyet sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.MEB ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli sitemizde. İşte Ehliyet sınav sonuçları

Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı.18 Aralık ehliyet sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.MEB ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli sitemizde. İşte Ehliyet sınav sonuçları18 Aralık Ehliyet Sınav sonuçları açıklandı. 18 Aralık 2010 MTSS sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren siteniz beyazgazete.com adresinde yayınlandı. 18 Aralık 2010 MTSS Ehliyet sınav sonuçları sorgulama paneli.

Her iki sınavdan da geçen sürücü adaylarını ehliyetlerini almak için emniyet müdürlüklerinde zorlu bir süreç bekliyor. Ehliyetlerini almak isteyen adaylar sonuçlarını öğrenmek için bilgisayar başından ayrılmıyorlar. MEB 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçlarını bu hafta içerisinde açıklaması bekleniliyor. Ehliyet Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz beyazgazete'de aynı anda yayınlanacaktır. 18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları için aktif olacak olan linke tıklayarak sonuçlarınızı öğrenebileceksiniz..

Her iki sınavdan da geçen sürücü adaylarını ehliyetlerini almak için emniyet müdürlüklerinde zorlu bir süreç bekleyecek.

Ehliyet sınav sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız 

Ehliyetsiz harç parası fazla!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, harç parasının yüksek olmasından dolayı sürücü adaylarının kursu başarıyla bitirmiş olmasına rağmen ehliyetini alamadıklarını bildirdi.

Tankut, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in cevaplaması talebiyle verdiği yazılı soru önergesinde, "Ülkemizde milyonlarca insanın, gerek özel ihtiyaçtan dolayı gerekse iş bulabilme amacıyla başta otomobil olmak üzere dolmuş, otobüs, kamyon ve iş makinesi gibi araçları kullanabilmek için ehliyete sahip olması gerekmektedir. Ancak harç paralarının yüksek olmasından dolayı bugün on binlerce vatandaşımız, sürücü kurslarındaki derslere girerek sınavı geçmesine ve hak etmesine rağmen ehliyetini alamamaktadır" dedi.

Ehliyetine el konulanlar SÜDGE eğitimiyle ehliyetlerine kavuşabilecek

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Sosyal Hastalıklar Şubesi tarafından Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi (SÜDGE) düzenlenecek. Alkollü araç kullanımı nedeniyle sürücü belgelerine el konan sürücülerin katılmaları zorunlu olan SÜDGE programının başvuruları başladı.

Kars Sağlık Müdürü Dr. Fahri Sevinç, ehliyetleri Emniyet Müdürlüğü'nce alınan sürücülerin, belgelerine el konulduğu tarihten itibaren 12 ay içinde ilgili birime müracaatlarının zorunlu olduğunu söyledi.

18 ARALIK EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)18 Aralık Ehliyet Sınavı B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)
18 Aralık Ehliyet Sınavı H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)
18 Aralık Ehliyet Sınavı C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı


Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)
18 Aralık Ehliyet Sınavı F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

Ehliyet sınav sonuçları (18 Aralık MEB Ehliyet sınavı sonuçları)

Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinde 18 Aralık tarihinde yapılacak olan Ehliyet Sınav yerleri belirlendi. Ehliyet Sınav Yerlerini öğrenmek için aktif linke tıklayarak TC no ile Ehliyet Sınavına gireceğiniz yeri öğrenebilirsiniz. İşte 18 Aralık Ehliyet Sınav yerleriniz....

-18 aralık sınavına 21 kasım 1992 doğumlular B sınıfı -- 21 kasım 1988 doğumlular c-d-e sınıfı ehliyet için ve yaşını daha önce doldurmuş olanlar müracat edebilir.
-18 aralık 2010 ehliyet sınavı için son başvuru tarihi 22 kasım 2010 mesai bitimidir.
-18 aralık sürücü belgesi sınavı ücretinin yatırılabilmesi için bankaların sistem açılış tarihi 1 kasım 2010 dir.
-18 aralık sürücü kursu sınavı için bankaya sınav ücreti parasını son yatırma tarihi 3 aralık 2010 dir.
-Bu tarihe kadar kayıt olamayanlar için bir sonraki ehliyet sınavı tarihi şubat 2011 dır.
-18 aralık ehliyet sınav sonuçları açıklandıktan sonra direksiyon sınavı yapılacaktır.
-18.12.2010 ehliyet sınavı nın direksiyon sınav tarihi istanbul için 08-09 ocak 2011 dir..Bu tarihten sonra yine iki haftada bir ek direksiyon sınavları vardır..Kurslarınızla irtibata -geçersiniz.
-18 aralık ehliyet sonuçları açıklanma tarihi 11 ocak 2010 dur..
-18 aralık ehliyet sınav soruları sınavı takip eden hafta içi yayınlanacaktır

Almanya 2011 yılına yeni yasaların getirdiği yeniliklerle girdi. Yeni yıl ile birlikte başta trafik ve eğitim olmak üzere birçok alanda yenilikler getiren yasalar yürürlüğe girdi.Bunların en önemlilerinden biri de, 17 yaşından itibaren sürücü belgesi, diğer adıyla ehliyet alma imkanı. Geçtiğimiz yılda onaylanan yasa ile 17 yaşından itibaren sürücü belgesi almak mümkün hale geldi. Ancak uygulama eyaletlere bırakılıyor. Bazı eyaletler geçen yıldan itibaren pilot uygulamalara başlamıştı. Düzenleme ile, 17 yaşındaki sürücüler, yanlarında tecrübeli bir araç sürücüsü bulunması halinde direksiyon başına geçebilecek. Yapılan testler, böylesi şartlarda araç süren gençlerin, 18 yaşını geçmiş olan sürücülerden daha az kaza yaptıklarını ortaya koymuştu.Yeni yıldaki önemli yeniliklerden biri de, artık akaryakıt istasyonlarında yeni bir akaryakıtın daha yerini alması. Artık istasyonlarda "Bio-Ethanol" adlı yeni bir benzin türü daha yerini aldı. Yetkililer, yeni tür yakıttan habersiz olan sürücülerin şaşkınlık, karşılıklık yaşayabileceklerini bildirerek, yeni yakıtın, daha ekolojik olan bir yeni bir yakıt türü olduğunu belirtti. Bioethanol (E5), benzinli araçlar için mevcut benzinin yanında alternatif bir yakıt türü olarak yerini alıyor. Yüzde 5 oranında etanol içeren E5 yakıtının, etanol miktarı yüzde 10 olacak süper E5 türünün de Şubat ayından itibaren benzin istasyonlarında yerini alacağı tahmin ediliyor. Ancak uzmanlar, bu yakıtın bütün motorlara uygun olmadığı uyarısını yapıyor. Özellikle eski model araçların bu yakıtın kullanılması durumunda problemler yaşayabileceği kaydediliyor. Bu nedenle mevcut süper benzin 2013 yılına kadar satılmaya devam edecek.Yeni yıl ile birlikte başka bir yenilik ise taşıt üreticileriyle ilgili. Buna göre yeni araçlarda, aracın çalıştırılmasıyla birlikte aracın lambalarının otomatik olarak yanması gerekiyor. Bu şekilde araç ve trafik güvenliğinin arttırılması hedefleniyor. Önceden trafikte olan araçların ise bu şekilde ayarlarının yapılması gerekiyor. Trafikteki söz konusu yasaların yanı sıra, eğitim alanında, eyaletler düzeyinde yapılan reformlar da yeni yıl ile birlikte yürürlüğe girmiş oldu. Bunlardan biri de, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaleti Eğitim Bakanlığı'nın, "Kanaat Notu" (Kopfnote) başta olmak üzere eğitim alanında yaptığı reformlar. Yeni yasa ile Kanaat Notu kaldırılmış, okulda velilerin söz hakkı artırılmış durumda.