Türkiye Partisi'nden Denizli Barosuna Ziyaret

Türkiye Partisi Denizli İl Başkanı İmdat Aday, Merkez İlçe Başkanı Nafiz Öz ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Barosu'nu ziyaret etti.

Türkiye Partisi'nden Denizli Barosuna Ziyaret
Denizli Baro Başkanı Adil Demir, Türkiye Partisi İl Başkanı İmdat Aday ve parti yöneticilerinin Denizli Barosu'na yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Biz bütün hukukçuların olduğu gibi Denizli avukatları da Türkiye'de demokrasinin vazgeçilmez bir yönetim biçimi olduğunu, Türkiye Cumhuriyeti'nin demokratik bir Cumhuriyet olduğunu kayıtsız inanan bir meslek gurubuyuz. Demokrasinin bir diğer temeli siyasi partilerdir. Ülkemizde maalesef partilere veya siyasetle uğraşanlara sanki yanlış bir işle iştigal ediyormuş gibi önyargılı, yakışık olmayan, demokrasiyi istemeyen insanların yaklaşımları doğru değildir. Siyasetle uğraşan insanlar, erdemli insanlardır. Kendi işlerinden, çocuklarından, eşlerinden ve aşlarından, kendi özel yaşantılarından fedakarlık yaparak halkı ve insanlık için emek sarf eden insanlardır. Eğer onlar olmasaydı demokrasi olmazdı" dedi.
Türkiye Partisi Denizli İl Başkanı İmdat Aday ise ekonomi ve sanayinin zor bir yıl geçirdiğini savunarak, "İhracat patlamasının yaşandığını söylüyorlar. Türkiye'de ihracat yüzde 5 arttı diyenler ithalattan hiç bahsetmiyor. Oysa ithalat yüzde 35 oranında arttı. Şimdi bir liralık mal satıyoruz. Karşılığında 5 liralık mal alıyoruz. Cari açık aylık 7 milyar dolar civarında. Ülkemiz, bu ekonomiyle nereye kadar dayanacak doğrusu merak ediyorum. Türkiye Partisi olarak yollara düştük. Yapacak işlerimizi ve parti programlarımızı anlatıyoruz. Tüm teşkilatlarımızı tamamladık. Sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda İl Başkanı İmdat Aday, Baro Başkanı Adil Demir'e Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener'i kaleme alan Çiğdem Toker'in yazdığı kitabı hediye etti.