Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğa

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyelerini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da, Türk Dil Kurumu Başkanı Şükrü Haluk Akalın ve Ankara İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Arslanoğlu'nu ayrı ayrı kabul edecek. (14.00-16.00)

TBMM'de sırasıyla MHP, Ak Parti, BDP ve CHP Meclis grup toplantıları gerçekleşecek. (11.30-13.30-10.30-12.30)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dışişleri Bakanlığı'nda devam edecek olan Üçüncü Büyükelçiler Konferansı çerçevesinde "AB üyelik sürecimizin beşinci yılında bir bilanço: Müzakereler ve reform süreci" konulu oturumda bir konuşma yapacak. (10.30)

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, TÜRK-İŞ Genel Merkezi'nde toplanacak. Genel Başkan Mustafa Kumlu'nun açış konuşması ile başlayacak olan toplantıda Torba Yasa Tasarısı'na karşı yol haritası belirlenecek. (14.00)

MÜSİAD İzmir Şubesi Başkanı Cemal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İzmir İl Başkanlığı görevine yeni başlayan Ömer Cihat Akay'ı makamında ziyaret edecek. (11.30)

İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, İzmir Kalkınma Ajansı yeni mali destek programları konulu basın toplantısına ardından EXPOile ilgili toplantıya katılacak. (11.00-12.00)

Gazeteci yazar Neval Sevindi'nin vefat eden annesi Gülnihal Sevindi'nin cenazesi, öğle namazından sonra Balçova Uğur Camisi'nden kaldırılacak.

Kulüpler Birliği üyeleri Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'nı gezecek. (14.00)

Takımların ikinci dönem hazırlıkları takip ediliyor.