Fatmagülün Suçu Ne 19. bölüm yarın akşam Kanal D'de

Fatmagülün Suçu Ne 19. bölüm fragmanı yayınlandı.Kanal D'nin olay dizisi Fatmagülün Suçu Ne19. bölümüyle 27 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.İşte Fatmagülün Şuçu Ne adlı dizinin 19. bölüm fragmanı, fotoğraf galerisi ve özeti.

Fatmagül’ün söylediği gerçek, nikâh salonunda bomba etkisi yaratır. Artık Meltem hayatının en zor kararıyla karşı karşıyadır. Kerim bu son durumla hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkındadır. Yaşaranlar’ın mutlaka intikam alacağını düşünerek Fatmagül’ü evden uzaklaşmaya ikna etmeye çalışır. Ancak Fatmagül artık düşmanlarıyla yüzleşmekten korkmamaktadır. Gerçekleri saklamak için oynanan oyun sona erer. Ancak ne Erdoğan’ın, ne de Reşat Yaşaran’ın pes etmeye niyeti yoktur. Kerim’in korktuğu olur, Erdoğan bir gece Kerim’le Fatmagül’ün yalnız oldukları evi basar.

Fatmagül aylar sonra hayatını karartan gölgelerle, ilk kez karşı karşıya gelir.

İstanbul’da yaşanan olaylardan habersiz, Ebe Nine ve Mukaddes kasabadaki evlerinin satışını gerçekleştirirler. Münir’in tuzağına düştüğünü son anda anlayan Ebe Nine gerçeğin ucundan bir tutunca, olayları tamamen çözer. Artık Ebe Nine de gerçeği öğrenmiştir. Olaylar ilk kez Kerim ile Mustafa’yı bir ölüm kalım savaşında karşı karşıya getirir.

FATMAGÜLÜN SUÇU NE 19. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

TÜM DİZİLERİN FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLA

FATMAGÜLÜN SUÇU NE EN SON BÖLÜM ÖZETİ

Kerim’in kollarında, yarı baygın ve hasta olarak eve getirdiği Fatmagül’ün hali, evdekilere sevinci ve paniği aynı anda yaşatır. Fatmagül’ün geri dönüşü, her şeye rağmen Kerim’in yüreğindeki kara bulutları da dağıtır. Kerim sabrıyla ve sevgisiyle Fatmagül’ün hiç yıkılmayacak sandığı duvarlarını sarsmaya başlamıştır. Fatmagül artık Kerim’in farkındadır. Ancak kendine kızarak, hala öfkesini ve nefretini canlı tutmaya çalışır. Fatmagül, Mukaddes sayesinde peşine düşen kişinin “Mustafa’nın arkadaşı Asu olduğunu öğrenir. Bu olay Fatmagül’ün miladıdır. Müthiş bir değişim yaşar. Artık hayata karşı bambaşka bir Fatmagül olacaktır. Vural’ın aklındaki şüphe tohumlarıysa hala canlıdır ve Asu’dan tüm sorularının cevabını kendi yöntemiyle alır. Fatmagül’ün evine döndüğü haberi, Yaşaranlar’a da derin bir nefes aldırır. Ama Meltem’le Selim’in düğünü için geri sayım başlamışken, hala iki büyük tehlike vardır: Mukaddes ve Ebe Nine. Münir bu sorunu çözmek için harekete geçer. Düğün günü Ebe Nine’yi ve Mukaddes’i bir yolunu bulup şehirden uzaklaştırır. Fatmagül ve Kerim de aylardan sonra ilk kez yalnız kalırlar. Fatmagül kendiyle ilgili gerçekleri haykırmaya kararlıdır.