Polatlı Belediyesi THM korosu yılın ilk konserini verdi

Polatlı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 2011‘in ilk konserini, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Ekber Çiçek’in türküleri ile verdi.

Polatlı Belediyesi THM korosu yılın ilk konserini verdi
Polatlı Belediyesi THM korosu yılın ilk konserini verdi


13 Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirilen Konsere Belediye Başkanı Yakup Çelik ve eşi Ayşe Çelik, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda Polatlılı sanatsever katıldı. Konserin ilk bölümünde Şef Sami Elçi yönetiminde koro Ali Ekber Çiçeğe ait "El Vurup Yaremi incitme tabip", Haydar Haydar, "Derdim Çoktur Hangisine Yanayım’’, Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim’’ gibi türküleri koro ve solo halinde seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde yurdun çeşitli yörelerinden Türküler Talip Bağcı, Sadettin Kavak, Munise Özmen ve koro seslendirdi.
Konserde, mahalli sanatçı Talip Bağcı, ‘açıl ey Ömrümün var’ türküsünü seslendirirken koro üyeleri oyunlarıyla eşlik etti.
Konserde minik efeler gösterisi beğeniyle izlendi.

Konser sonunda Belediye Meclis Üyesi İsmail Bozdağ koro şefi munise Özmen’e Belediye Başkanı Yakup Çelik de Şef Sami Elçi’ye çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Yakup Çelik, konseri icra eden koro ve izleyicilere teşekkür etti. Polatlı Belediyesi THM Korosu konseri Şef Sami Elçi yönetiminde 41 kişilik korist, solist ve 10 kişilik saz ekibinden oluşan ekip tarafından gerçekleştirildi.