Gençlerbirliği Eskişehirspor maçı 17:00'de

Gençlerbirliği Eskişehirspor maçı 17:00'de. Gençler ile Eskişehirspor maçı Lig Tv canlı olarak verecek.Gençlerbirliği Eskişehirspor maçı canl izle.

Gençlerbirliği Eskişehirspor maçı 17:00'de. Gençler ile Eskişehirspor maçı Lig Tv canlı olarak verecek.Gençlerbirliği Eskişehirspor maçı canl izle canlı takip et. Gençlerbirliği, Cumartesi günü Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde, teknik direktör Ralf Zumdick yönetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanda kırmızı-siyahlı futbolcular, ısınmanın ardından 5'e 2 top oynadılar. Çalışma yarı sahada çift kale maçla sona erdi. Başkent temsilcisinin antrenmanında hafif sakatlığı bulunan Oktay takımdan ayrı çalışırken, ayağında ağrıları olan Harbuzi de çalışmasını salonda sürdürdü.

Gençlerbirliği'nin yarın kalede Serdar, Mahmut, Burak, Aykut, Murat, Hurşut, Cem Can, Azofeifa, Yasin, Zec ve Manunga'dan oluşan ilk 11 ile maça çıkması bekleniyor.

Gençlerbirliği-Eskişehirspor (Digi Kanal No:1)

Yer: Ankara 19 Mayıs
Saat: 17.00
Tarih: 22 Ocak Cumartesi