Galatasaray Ajax maçı sonucu ve maçtan önemli kareler (Gs Ajax)

Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?

Galatasaray Ajax maçı sonucu ve maçtan önemli kareler (Gs Ajax)
Galatasaray Ajax maçı özeti ve maçtan kareler. Galatasaray Ajax maçı sonucu. Galatasaray Ajax maçı notları. Galatasaray Ajax maçı.Gs Ajax sonucu. Gs ajax maçı özeti. Gs ajax maçı sonucu kaç kaç bitti?Türk Telekom Arena'nın açılışında tek eksik goldü... Galatasaray da Ajax da müsait pozisyonlar bulmasına rağmen fileleri havalandıramayınca maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın yeni stadyumu Türk Telekom Arena'nın açılış maçında Hollanda kulüplerinden Ajax ile oynadığı dostluk maçı golsüz eşitlikle sonuçlandı.Maça etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. 14. dakikada Kazım, Emanuelson'dan kaptığı topu Arda'ya gönderdi. Arda'nın ceza sahası içine yaptığı ortada araya giren Enoh, Emre Çolak'ı engelledi ve mutlak bir golü önledi. 21'de Sabri'nin ara pasını alan Ayhan, topun gelişine sert bir vuruş yaptı ancak top üstten auta gitti. 45'te Sulejmani'nin vuruşunda Ufuk topu güçlükle çeldi. İlk yarıda iki taraf da eşitliği bozmayı başaramadı.

İkinci yarıda takımların karşılıklı pozisyonları vardı. 50'de Insua'nın sıfıra inip yaptığı ortaya Kazım vuramayınca savunma topu uzaklaştırdı. 64'te Verthongen'in ceza sahası dışından çektiği sert şutta Ufuk topu uzaklaştırdı. Ajax'ta 72. dakikada Ebecilio'nun yerine Türk asıllı oyuncu Aras Özbiliz oyuna dahil oldu. 85'te Eriksen'in pasını alan Suarez, kaleciden sıyrıldı ve vuruşunu yaptı. Ancak top üstten auta gitti. Kalan sürede de takımlar eşitliği bozamayınca maç başladığı gibi bitti.

TTNET ARENA STAD'I AÇILIŞI (FOTO GALERİ)

BAŞBAKAN ERDOĞAN  TÜRK TELEKOM ARENA'DA YUHLANDI - VİDEO

Galatasaray Ajax maçı sonucu ve maçtan önemli kareler (Gs Ajax)


STAT KAPILARI 14.00'DE AÇILDI

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın yarın yapılacak açılış töreni için bir dizi önlem aldı. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar uyarınca, stat kapıları saat 14.00'te açılacak. Kararda, stat girişinde yoğunluğun azalması için seyircilerden erken saatte gelmeleri istenirken, stat ve çevresinde alkollü içeceklerin tüketilmesi, bulundurulması ve satılmasının yasak olduğu, stat içindeki hiçbir alanda sigara içilmesine izin verilmeyeceği kaydedildi. Stada girilebilmesi için önceden temin edilmiş, geçerli sezonluk kart veya maç biletine sahip olunmasının zorunlu olduğu, açılış günü bilet satışı yapılmayacağı belirtildi.

OTOPARK ALANLARI

Stat otopark alanları, sadece otopark giriş kartı bulunan VIP koltuk ve loca sahipleri için saat 13.00'te açılacak. Otopark girişinde belirtilen kart ile araç plakasının aynı olmaması halinde otopark alanına giriş izni verilmeyecek. Araçlarda arama yapılacak. Saat 17.00'den sonra stat otopark alanlarına girilemeyecek. LPG'li araçlar otoparktan yararlanamayacak. Ticari araçların açılış günü stada girişlerine, TEM otoyolunda yolcu indirip bindirmeye ve yaya geçişine izin verilmeyecek.

ULAŞIM NASIL OLACAK?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'ya ulaşım, bir kaç yoldan yapılabilecek. Kulüp daha önce yaptığı açıklamada, taraftarları metroyu tercih etmeleri konusunda uyarırken, stada en kolay ulaşımın metroyla sağlanacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, metro ulaşımıyla ilgili olarak şu bilgilere yer verildi: ''Hacıosman-İTÜ Ayazağa hattı ve Taksim?Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağında inerek Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metro trenlere aktarma yapacak ve Sanayi'den 2 dakikalık yolculukla Seyrantepe metro istasyonuna ulaşacak. Seyrantepe Metro İstasyonu saat 12.00 itibarı ile açılacak olup, Seyrantepe Metro İstasyonu'na ulaşan izleyiciler tünellerden geçerek stada ulaşacaklar. Seyrantepe İstasyonu'ndan stada geçilen tünel saat 12.00'de açılacak. Bileti veya davetiyesi olmayanların bu tünellerden geçmesine izin verilmeyecek. Metro ile gelen izleyiciler biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapacaklar.''

METROYLA ULAŞIM

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya en kolay ulaşım metro ile sağlanacak. Hacıosman - İTÜ Ayazağa hattı ve Taksim – Sanayi hattındaki metro istasyonlarından binecek olan biletli seyirciler, Sanayi durağında inerek Sanayi-Seyrantepe mekik seferini yapan metro trenlere aktarma yapacak ve Sanayi’den 2 dakikalık yolculukla Seyrantepe metro istasyonuna ulaşacak. Stada gelişte Sanayi-Seyrantepe arasındaki 2000 kişi kapasiteli mekik hat 6 dakikada bir sefer yapacaktır. Seyrantepe metro istasyonu saat 12:00 itibarı ile açılacak olup, Seyrantepe Metro istasyonuna ulaşan izleyiciler tünellerden geçerek stada ulaşacaklar. Metro ile gelen izleyiciler biletlerine göre Doğu, Batı, Pegasus ve Güney tribünlerindeki turnikelere giderek stada giriş yapacaklar.

MAÇTAN DAKİKALAR

90. dakika: Ve Fırat Aydınus 90 dakikayı bitiren düdüğünü çaldı. Galatasaray, Türk Telekom Arena'nın açılış maçında Ajax ile golsüz berabere kaldı.

85. dakika: Eriksen'in pasında Suarez ceza sahasında Ufukla karşı karşıya kaldı Ufuk'u geçip çaprazdan boş kaleye vurduğu top üstten auta çıktı.

82. dakika: Insua sol kanattan ceza sahası içerisine girdi vuruşunda Stekelenburg son anda topu saha içerisine çeldi.

75. dakika: Sulejmani sağ kanattan ortasında Suarez'in vuruşunda top kimseye değmeyerek ters kanattan ceza sahası dışına çıktı.

69. dakika: Arda'nın ceza sahası dışından vuruşunda top Alderweireld'e çarparak Stekelenburg'da kaldı.

57. dakika: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Kazım Kazım yerine Anıl Dilaver ve Culio yerinede Aydın Yılmaz oyuna girdi.

50. dakika: Insua sol kanattan sağ kanata uzun bir pas attı. Emre Çolak topla buluştu ve sıfıra inerken ortasını yaptı. Kazım kale önünde dokunamayınca Vertonghen meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

46. dakika: Galatasaray'da Hakan Balta'nın yerine Insua, Ayhan'ın yerine de Barış Özbek oyuna dahil oldu.

45. dakika: Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı. İlk yarıda gol olmadı.

37. dakika: Kazım ceza sahası dışından sert şutunda kaleyi bulamadı.

33.dakika: Arda sol kanattan sıfıra indi. İçeriye çevirdiği topa Culio vurmak isterken meşin yuvarlak tekrar Arda'ya geldi. Vuruşunda top ağlarla buluştu; ama yardımcı hakem Arda'nın ofsaytta olduğu gerekçesi ile golü iptal etti.

24. dakika: Eriksen'in pasında De Jong bir anda ceza sahası üstünde topla buluştu. Serkan'dan kurtulduğu anda yerde kaldı ve hakem serbest vuruşu belirledi. Galatasaray'da Serkan Kurtuluş sarı kart gördü.

21. dakika: Arda'nın baskısında top Sabri'de kaldı, Sabri'nin pasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Ayhan topun gelişine sert vurdu; ama meşin yuvarlak üstten auta çıktı. Ayhan müsait durumda topu tribünlere gönderdi.

18. dakika: Arda sağ çaprazda topla buluştu. Bekletmeden kaleye şutunu vurdu; ama Vander Wiel'e çarpan top Stekelenburg'da kaldı.

14. dakika: Kazım Emmanuelson'dan topu kaptı pasında Arda ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. İçeriye arkalardan gelen Emre Çolak'a pasını verdi; ama Enoh zamanında araya girerek mutlak bir golü önledi

10. dakika: Emre Çolak sağ kanattan ceza sahası içerisine ortasını yaptı fakat Stekelenburg çıkarak topun sahibi oldu.

8. dakika: Arda sol kanattan ortasını yaptı ancak Culio'dan önce savunma araya girdi ve topu kornere gönderdi.

4.dakika: Emmanuelson sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı ama daha öncesinde hakem Jozefzoon'un topu elle oynadığını belirtti.

1.Dakika: Türk Telekom Arena'da ilk düdük çaldı ve G.Saray yeni stadında ilk maçına başladı

Galatasaray Ajax maç sonucu geniş özeti ve harika kareler izle başlıklı ve Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışı dün gerçekleşti. 560 kişinin çalışarak hazırladığı gösterilerde Sarı-Kırmızıların sembolü olan 'Aslan' konsepti uygulandı.