Hür Adam filminin yönetmeni çileden çıktı

Bugün yazarı Nuh Gönültaş , Hür Adam'ın yönetmeni Mehmet Tanrısever ile ilgili şok iddialarda bulundu.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 'Merkez Siyaset' programında dün akşam tansiyon bir anda yükseldi. Hür Adam filminin yönetmeni Mehmet Tanrısever, Bugün yazarı Nuh Gönültaş'a mikrofon fırlattı.

Daha önce köşesinde İstanbul Başakşehir’in gizli evlilik yapan muhafazakar kesimin ikinci evlerini açtıkları bir yer haline geldiğini iddia eden Bugün yazarı Nuh Gönültaş ile vizyona girdiği günden itibaren sinama severlerin yoğun ilgisini gören Hür Adam filminin yönetmeni Mehmet Tanrısever arasında hararetli tartışmalar yaşandı.Nuh Gönültaş, Hür Adam filminin yönetmeni ve senaristi Mehmet Tanrısever' e ağır eleştirilerde bulunup ' bu filmi para için yapıyorsun' imasında bulununca ortalık biranda karıştı. Bir ara ayağa kalkan Tanrısever, 'Koministlerle uğraşıyorum bir de sizinle mi uğraşacağım" deyip mikrofonu Gönültaş'a fırlattı. Bu olay üzerine sunucu Tarık Toros, ortalığıu yatırtımak için reklam arası verdi. Reklam dönüşünde ise program kaldığı yerden devam etti.

TANRISEVER KONUŞMAK İSTEMİYOR

Kanaltürk'de yaşanan mikrofon olayı ve Gönültaş'ın iddiaları ile ilgili görüşlerini almak için Mehmet Tanrısever'e ulaştık. Tanrısever'in sekreterine Nuh Gönültaş'ın Tanrısever için söylediği  şizofren ve işçilerini dövdüğü iddiası hakkında konuşmak isteyip istemediğini sorduk. Sekreteri bu talebimizi Mehmet Tanrısever'e iletip haber merkezime geri dönüş yaparak "Kendisi bu konularda bir açıklama yapmak istemiyor" dedi.

DAHA ÖNCE DE KIZDIRMIŞTI

Nuh Gönültaş, daha önce İstanbul Başakşehir’in, gizli evlilik yapan muhafazakar kesimin ikinci evlerini açtıkları bir yer haline geldiği yazmış ve büyük bir tepkiyle karşılaşmıştı.

"FİLMİ DAHA İZLEMEDEN ÖVMÜŞTÜM"

Programdan önce Mehmet Tanrısever'in, bir diğer konuk olan Ali Murat Güven'e, "Ben bu cemaatin gazetesinin kağıt masraflarını yıllarca karşıladım. Bugün bir film yaptım cemaatten kimse filmi izlemiyor. Kimse de izleyin diye yönlendirmiyor" diye yakındığını iddia eden Gönültaş, "O zamandan gergin olduğu belliydi. Ben film daha vizyona girmeden olumlu şeyler yazmıştım ve kendisini de defalarca bu filmi yaptığım için takdir ettim... Filmin izlenmediğinden falan yakınca, ben de "Bu tür filmler para için yapılmaz... Kaldı ki zamanla senin filmin de izlenir. Ama keşke daha büyük bir prodüksüyonla yapılsaydı" diye eleştirince aniden, parlamaya ve "Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun... Yalancı, edepsiz" demeye başladı... Beni anlamadı, söylediklerimi idrat etmeden saldırıya geçti" diye yakındı.

"STÜDYOYU BAŞINA YIKMAYA HAZIRDIM"

Kendisine mikrofon fırlatıldığında karşı tepki göstermek için kalkmak istediğini söyleyen Gönültaş, "Ancak beni Ahmet Tezcan tuttu ve otur sakin ol diye uyarıda bulundu. Ben o hareketinden sonra o stüdyoyu başına yıkmaya hazırdım" dedi.

"BİR FİLMLE HERŞEYİ ÇÖZDÜĞÜNÜ SANIYOR"

Programdan sonra izleyiciden olumlu tepkiler aldığını söyleyen Gönültaş, "Adam kendini küçük dağları ben yarattım havasında görüyor. Bir filmle herşeyi çözdüğünü sanıyor. Bu bir rahatsızlık türüdür. Şizofren olduğuna dair bana bilgiler geldi. Eski ortakları bile aradı, birlikte oldukları dönemde bu adamın işçilerini dövdüğünü küfrettiğini ve zorla yüzme cezası verdiğini anlattılar. Tedavi görmesi gerekiyor.." diyerek sözlerini bitirdi