Ramazan Çadırında Bayram Coşkusu

Bir ay boyunca Ramazan etkinliklerinin gerçekleştirildiği Bağcılar Belediyesi Ramazan çadırında bayramlaşma coşkusu yaşandı.

Bağcılar Belediyesi Ramazan çadırında bir ay boyunca gerçekleştirilen kapsamlı etkinliklerin ardından bayramlaşma coşkusu yaşandı. Programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Ünal Kaçır ve Mehmet Domaç, Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Uçak, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Yousof Juraid, AK Parti Bağcılar İlçe Necati Karagöz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Bozkurt, İlçe Müftüsü Mustafa Derin,
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş ile çok sayıda siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ramazan etkinlikleri hakkında bilgi verdi. 15 yıl önce bir kıl çadırla başlayan Ramazan etkinliklerinde önemli mesafeler katedildiğini ifade eden Başkan Çağırıcı, "Bu yıl da Çanakkale Şehitliğimizde, Kazakistan'da ve Almanya'da iftar programları düzenledik" dedi.
Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ise, Ramazan'ın önemine dikkat çekti. Ramazan çadırında bir ay boyunca etkinlikler düzenlendiğini hatırlatan Yurdakul, bu etkinliklerden bazılarına kendisinin de katıldığını söyledi. Pakistan'da yaşanan sel felaketine de değinen Yurdakul, ABD'nin Pakistan'a sadece 2 milyon dolar yardımda bulunduğu hatırlatarak, "Biz sadece Bağcılar olarak bu rakamı geçeceğiz" dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mehmet Domaç ve Ünal Kaçır da vatandaşların bayramını tebrik etti. Domaç, Ramazan ayı boyunca kendi bölgesinde sokak iftarlarına katıldığını anlattı. Ünal Kaçır da kardeş ülke Pakistan'da yaşanan sel felaketine dikkat çekti ve bu ülkeye yardımda bulunulması çağırısında yaptı.
Pakistan İstanbul Başkonsolosu Yousof Juraid da herkesin bayramını tebrik etti. Pakistan'da yaşanan sel felaketine karşı Türkiye'nin göstermiş olduğu hassasiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Juraid, "Türk halkına teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Çağırıcı programda çocuklarlara oyuncak hediye etti.