Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, Refahiye İlçesi'nde Yürütülen Çalışmaları İnceledi

Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Refahiye ilçesine ziyarette bulunarak; ilçe genelinde yürütülen yatırımları yerinde inceledi.

Vali Abdülkadir Demir Refahiye ilçesinde yapımı devam eden yatırımları yerinde görmek ve yapılan yatırımlar ile ilgili bilgi almak amacıyla Refahiye İlçesinde incelemelerde bulundu.
Refahiye ziyaretinde Vali Demir'e, ,İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Saim Sezer, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Özer Hayli,Bayındırlık ve İskan Müdürü Celal Yanıcı, DSİ 82. Şube Müdürü Abdurahman Durmuş eşlik etti. Vali Abdulkadir Demir'in ,Refahiye ilçesinde ki ilk durağı eğitim alanında yapılan ve yapımı devam eden inşaat alanları oldu.
Vali Demir, Refahiye Anaokulu, Anadolu Lisesi inşaat alanı, tadilat ve güçlendirme çalışmalarının yapıldığı Refahiye Çok Programlı Lisesi ve Refahiye Yatılı İilköğretim Bölge Okulu'nda da incelemelerde bulunarak, İl Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Kaymakamı Mehmet Makas'tan yapılan çalışmalar ve inşaatlarda gelinen aşamayla ilgili bilgi aldı. Vali Abdülkadir Demir ve beraberindekilerin Refahiye ilçesindeki ikinci durağı, Kaymakamlık, Adliye Sarayı ve Belediye binası olarak yapımı devam eden kompleksti; Refahiye Devlet Hastanesini, Taşkın önleme tesislerini, park ve sosyal alan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek proje hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Demir, son olarak ilçe kaymakamlığını ziyaret etti. İlçe Kaymakamı tarafından Vali Demir'e, ilçe genelinde yürütülen yatırımlar ile ilgili kısa bir brifing verildi.