Altı Kişiye Elektrikli Tam Otomatik Engelli Aracı

Manisa İl Özel İdaresi tarafından tahsisi yapılan altı adet engelli araç ihtiyaç sahiplerine Akhisar Belediyesi'nde teslim edildi

Manisa İl Özel İdaresi tarafından tahsisi yapılan altı adet engelli araç ihtiyaç sahiplerine Akhisar Belediyesi'nde teslim edildi. Elektrikli otomatik engelli araçlarına kavuşan engelli vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı çifte bayram yaşayan engelli vatandaşlarla tek tek ilgilendi.
İhtiyaç sahibi vatandaşların ayağına kadar hizmet verdiklerini ve çok titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı Özürlüler Koordinatörü Fikret Türk, şöyle konuştu: "Geçen yıl ve bu yıl aldığımız akülü araçları engelli vatandaşlarımıza dağıttık. Akülü araçlarına kavuşan engellilerin sevinçlerini gördüğümüzde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha gördük. 60 yaşına gelmiş ve hayatı boyunca hayal ettiği bir akülü aracı bir engelliye vermek ve onun hayat
sevinçlerine şahit olmak verilen hizmetlerin en iyisidir. Tabi yalnızca bedensel engelli vatandaşlarımıza akülü araç vermekle kalmıyoruz, görme engelli ve işitme engelliler içinde özel idare olarak yardımcı oluyoruz. 100 tane görme engelli arkadaşa baston alarak dağıttık. Geçen yıl 150 adet araç dağıttık bu yıl da 96 tane akülü araç alarak dağıttık."
Bu çerçevede yapılan akülü araç dağıtımında Akhisar'dan müracaat eden 6 engelli arkadaşa bu araçları teslim ettiklerini anlatan Türk, şunları söyledi: "Diğerleri gibi onların sevincini birlikte paylaşıyoruz. Özellikle bayram öncesi bu akülü araçların dağıtılması onlara ikinci bir bayram gibi olacak. Bu yüzden arkadaşlarımıza bayram hediyesi olacak. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Elimizden geldiği kadar engelli arkadaşlarımıza yardımcı olacağız olmaya da devam edeceğiz."
Akhisar Belediyesinde düzenlenen teslim programına Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, Manisa İl Genel Meclis Üyeleri Feza Yavuzkasap, İbrahim Koçer, Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Özürlüler Koordinasyonu'ndan Fikret Türk katıldı.