Başkan Bozkuş, Basın Mensuplarıyla İftarda Birarya Geldi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Bozkuş, Basın Mensuplarıyla İftarda Birarya Geldi
Ocakbaşı Restaurant'ta verilen iftar yemeğine ulusal ve yerel basının temsilcileri katıldı. Programda AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen de yer aldı.
Yemekte bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Zeki Karabayır, Kars'ın kalkınması ve gelişmesi için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi. Milletvekili Karabayır, "Kars çok şanslı bir dönem yaşıyor. Tarihinde yapılmamış yatırımlar merkezi hükümet tarafından yapılıyor. Ama bizim üzüldüğümüz bir konu var. O da Karslılar yapılan yatırımlara sahip çıkmıyor" dedi.
Yapılan hizmetlere değinen Karabayır, "Gerek Belediye Başkanımız, gerekse bizler bu şehre bir şeyler yapabilmek için geceli gündüzlü çırpınıyoruz. Bizim iktidar dönemimizde, sağlıktan eğitime kadar birçok şeyde yatırımlar yapıldı. Havaalanı terminal binası, 250 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi, 200 yataklı Modern Kadın Doğum Hastanesi, diş hastanesi, yollar, okullar ve en önemlisi belediye başkanlığımız tarafından yapılan içmesuyu isale hattı çalışmaları bunların hepsi merkezi hükümet tarafından Kars'a
yapılan yatırımlardır. Ama bu yatırımlar her ne hikmetse yeteri kadar gündeme getirilmiyor. Bunda da siz basın mensuplarına görev düşüyor" diye konuştu.

"KARS, KAFKASLARIN TİCARET MERKEZİ OLACAK"
AK Parti'li Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ise, Kars'ın önünün açıldığını ve çalışmaların bitirilmesi ile Kars'ın her anlamda öne çıkacağını belirtti. Başkan Nevzat Bozkuş, "Kars, yakın gelecekte Kafkasların ticaret merkezi olacak. Bakü-Tiflis-Kars Demiryolunun tamamlanması ile birlikte Kars ticaret merkezine dönecektir. Bunun için şimdiden alt yapı çalışmalarımızı yapıyoruz. Tarihi ve kültürel anlamda da öne çıkan Kars, her geçen gün biraz daha gelişiyor. Biz milletvekillerimiz ile birlikte çalışıyoruz.
Şuan devam eden alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Seneye kısmet olursa asfalt çalışmalarımızı da başlatacağız. Kars'ta bundan sonra yapılacak işler yap-boz tarzında değil. Kalıcı bir şekilde yapılacaktır" dedi.
Sıcak ortamda geçen iftar yemeğinde zaman zaman yaklaşan referandum ile ilgili milletvekillerine sorular soruldu. AK Parti Kars Milletvekilleri, parti olarak çok güzel çalıştıklarını ve Karslıların sağlıklı, bilinçli bir şekilde sandığa gideceklerini söyledi.