Beylikdüzü'nde Kadir Gecesi Kur-an'ı Kerim Tilavetiyle İdrak Edildi

Ramazan ayının son günleri yaşanırken, Ramazan etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi'ne özel bir program düzenlendi

Ramazan ayının son günleri yaşanırken, Ramazan etkinlikleri kapsamında Kadir Gecesi'ne özel bir program düzenlendi. Programda, Dünya Birincisi Hafız Abdurrahman Sadien tarafından Kur-an'ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.
Beylikdüzü Ramazan etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde ilk sırayı Goncagül Çocuk Tiyatrosu aldı. Hüseyin Goncagül tarafından gerçekleştirilen bilgi yarışmasına katılan çocukların hepsi, Kadir Gecesi olması sebebiyle ödüllendirildi. Yarışmanın ardından sahne sırası meddaha geldi. Meddah misafirler tarafından dikkatle takip edilirken, meddah ile birlikte sahne alan semazen de büyük ilgi gördü.
Ramazanın son günleri yaşanırken, Kadir Gecesi'ne özel olarak düzenlenen Kur-an'ı Kerim ziyafeti misafirleri mest etti. Güney Afrikalı Dünya Birincisi Hafız Abdurrahman Sadien tarafından gerçekleştirilen Kur-an'ı Kerim tilaveti, binlerce kişi tarafından dikkatle dinlendi. Gerçekleştirdiği Kur-an'ı Kerim tilaveti sonrası Sadien'e Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından çiçek takdim edildi.
Gerçekleştirdiği Kur-an ziyafeti sebebiyle Sadien'e teşekkür eden Başkan Yusuf Uzun, Sadien'e duyduğu hayranlığı dile getirdi.. Misafirlerin Kadir Gecesi'ni de tebrik eden Başkan Uzun, "Ayların içinde Ramazan aynın yeri bir başka, Ramazan'ın içinde de Kadir Gecesi'nin yeri bir başka. Kadir Gecesi'ni bu kadar güzel ve önemli kılan da Kur-an'ı Kerim'in bu gecede indirilmiş olmasıdır. Bu gecenin kıymetini bilelim, feyzinden yararlanalım" dedi.
Kur-an'ı Kerim tilaveti sonrası Maceracı Murat tarafından şiir okunurken, şiir dinleyiciler tarafından uzun süre alkış aldı. Türk Tasavvuf Musikisi Sanatçısı Murat Doğru tarafından verilen konserle devam eden program ilerleyen saatlerde son buldu. Sanatçı Murat Doğru'ya çiçek takdimini Başkan Yardımcısı Tahir Sert gerçekleştirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği Kadir Gecesi özel programı, katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.