Ak Parti İl Teşkilatı'nın Referandum Çalışmaları

AK Parti İl Başkanı Hüseyin, 12 Eylül'de halkoylamasına sunulacak Anayasa değişiklik paketi ile ilgili Konyaaltı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, il yönetim kurulu üyesi Ebru Özdemir, Mehmet Karasan, Kadın Kolları İl Başkanı Gökçen Enç, Gençlik Kolları İl Başkanı Hıfzullah Şahbaz, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Atatürk Bulvarı ve Konyaaltı Sahili'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. AK Partili başkanlar, görüştükleri esnaf ve vatandaşlara Anayasa değişikliği ile ilgili bilgilendirme broşürü dağıttı.
12 Eylül'de yapılacak halkoylaması hakkında vatandaşlara ve esnafa bilgi veren İl Başkanı Samani, "12 Eylül 2010 günü oylayacağımız Anayasa değişiklik paketi, Türkiye'yi büyütecek. Demokrasi standardını yükseltecek. Her maddesi çok önem taşımakta ve vatandaşlarımız tarafından iyice incelenmesi gerekmektedir. Bu çerçevede milletimizin duyarlı davranacağını biliyoruz. 12 Eylül'de yapılacak halkoylaması çerçevesinde yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın sağduyulu olduğunu görüyoruz. Türk demokrasisi 12 Eylül'de yeni bir sınavdan geçecek" diye konuştu.