Ahmet Özhan Tasavvuf Müziğiyle Büyüledi

Zonguldak'ın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Feshane Etkinlikleri'nde sahne alan Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet Özhan, izleyenleri kendinden geçirdi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Feshane Etkinlikleri kapsamında Amfitiyatro'da Ahmet Özhan Konseri düzenlendi. Diğer ilçe ve beldelerden de yoğun katılımın olduğu programda, alana sığmayan vatandaşlar konser alanının dışına konulan led ekranlardan konseri izledi. Etkinlikleri Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, belediye başkan yardımcıları, Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Mustafa Erkan da izledi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, alışılagelmiş uygulamaların dışında hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Kadir Gecesi'nde de Mevlid'i Şerif okunacağını dile getiren Posbıyık, şöyle konuştu: "Ramazan şenlikleri için çok önceden hazırlıkları tamamladık. Alışılagelmiş bir atmosferin dışında, yeni bir atmosferle bu şenliklere hazırlandık. Bu uygulama da beğeni ile karşılandı. Bu alanda yaptığımız şenliklerde inanılmaz bir kalabalık var. Her kesimden insanlar buraya geldi. Buraya diğer ilçe ve
beldelerden insanlar akmaya başladı. Bu akşam Ahmet Özhan'ı vatandaşların huzuruna getirdik. Ramazan ayının en mübarek akşamı Kadir Gecesi'nde ayrı bir hazırlık yaptık. Türkiye'nin en büyük mevlithanlarını Kdz. Ereğli'ye davet ettik. Belediye olarak bu organizasyona girerken Kdz. Ereğli Müftülüğü ile görüştük. Önderliğimizi müftülük yapıyor."
Büyük bir alkışla sahneye çıkan Ahmet Özhan, tasavvuf müziğinden örnekler sundu. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserin ardından Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ahmet Özhan'a çeşitli hediyeler takdim etti.