Bebeklerine kavuşan Karagöz ailesi evlerine gitti

Fatih'te annesinin pazar alışverişi yaptığı sırada kaçırılan ve Gaziosmanpaşa'da bulunan Burhan bebek, sağlık kontrolünün ardından ailesine verildi. B

Fatih'te annesinin pazar alışverişi yaptığı sırada kaçırılan ve Gaziosmanpaşa'da bulunan Burhan bebek, sağlık kontrolünün ardından ailesine verildi. Bebeklerine kavuşan aile, saat 01.00 sıralarında Çocuk Şube Müdürlüğü'nden ayrıldı. Vatandaşlara seslenen baba Karagöz, herkesin çocuğuna sahip olmasını istedi.

Baba Tacettin Karagöz ile anne Ayten Karagöz, evlerine gitmek üzere otomobile bindiği sırada basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Baba Tacettin Karagöz, bebeklerinin bulunmasında katkısı oldan herkese teşekkür etti. Çok mutlu olduğunu dile getiren baba, vatandaşlara seslenerek herkesin çocuğuna sahip çıkmasını istedi. Baba ayrıca bebeğin sağlık durumunun de iyi olduğunu sözlerine ekledi. Ayten Karagöz de kaçırılan çocuğuna yeniden kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirtti.

Burhan bebeği kaçırdığı ileri sürülen zanlılardan Sebahattin O. (26), sağlık kontrolü için Çocuk Şube Müdürlüğü'nden çıkartıldığı sırada bebeğin yakınları zanlıya saldırdı. Zanlıya tekme atan ve yumruklamaya çalışan Burhan bebeğin yakınlarını polis ekipleri güçlükle engelledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde, kaçırılan Burhan bebekle birlikte yakalanan zanlılar, Sebahattin O. (26) ve Kübra K.'nın sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.