Başkan Aldırmaz'dan 5 ilçeye 5 spor salonu sözü

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, merkez 5 ilçeye 5 spor salonu yaptıracaklarını söyledi. Adana'nın sorunlarının ortak akılla

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, merkez 5 ilçeye 5 spor salonu yaptıracaklarını söyledi. Adana'nın sorunlarının ortak akılla çözümünden yana olduklarını belirten Aldırmaz, muhtarların da çözüm için kendilerine destek vermesinin önemine dikkat çekti.

Aldırmaz, ASKİ Genel Müdür Vekili Seyfettin Yılmaz, Sarıçam'ın 19 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, sorunları dinledi. Sarıçam Gültepe Mahallesi Muhtarlığı önündeki toplantıda konuşan ASKİ Genel Müdür Vekili Seyfettin Yılmaz, muhtarları tek tek ziyaret etmeye zaman bulamadıklarını belirterek, "Gruplar halinde yaptığımız toplantıların 5'incisini gerçekleştiriyoruz. Her toplantıda karşılıklı istişarede bulunuyor, sorunları tespit ediyoruz. Kısa vadeli sorunları çözüyoruz. Uzun vadelileri ise programa bağlıyoruz. Başarı ortak akılla yakalanır. Biz de muhtarlarımızla aynı mantıkla çalışıp sorunları çözüyor, hizmet üretiyoruz." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise muhtarlarla yapılan toplantılar zincirinin hizmet için çok faydalı olduğuna işaret ederek, "Büyükşehir Belediyesi olarak Valilik başta olmak üzere meclis üyelerimiz, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla uyum içinde çalışıyoruz. Böylece sorunlara birlikte çözüm buluyoruz." diye konuştu.

Aldırmaz, Adanaspor'a ve Adana Demirspor'a olduğu gibi tüm amatör kulüplere de yardımlarının devam edeceğini söyledi. Aldırmaz, ayrıca 5 ilçeye 5 spor salonu yaptıracaklarını da bildirdi. Aldırmaz, Sarıçam ve Yüreğir'e hastane yapılması için girişimlerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Sarıçam'ın mahalle muhtarlarının tek tek söz alarak sıkıntılarını ve taleplerini ilettiği toplantının çok başarılı geçtiğini kaydeden Gültepe Mahallesi Muhtarı Cengiz Karabudak, "Bu uygulamadan çok memnunuz. Bizleri dinleyen Başkan Vekili Aldırmaz'a, Seyfettin Yılmaz'a ve ASKİ bürokratlarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Toplantıya Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın yanı sıra, Genel Müdür Vekili Seyfettin Yılmaz, ASKİ üst düzey bürokratları ile Sarıçam ilçesine bağlı Gültepe Mahallesi Muhtarı Cengiz Karabudak, M. Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Nebi Yıldız, Remzi Oğuz Arık Mahallesi Muhtarı Musa Yaylacı, Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Esat İlaslaner, Şahintepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Gül, Esentepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Gülbahar, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Cingöz, Akkuyu Mahallesi Muhtarı Mustafa Serçin, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Necdet Sağlam, Sofuludede Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, Beyceli Mahallesi Muhtarı Ali Duran Ünal, Boynuyoğun Mahallesi Muhtarı Mustafa Erdoğan, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Kaya, Çarkıpare Mahallesi Muhtarı Muhittin Acıman, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ali Utanca, İstiklal Mahallesi Muhtarı Ömer Yurtlanmış, Bayramhacılı Mahallesi Muhtarı Sezai Karacan ve Menekşe Mahallesi Muhtarı Murat Kuş katıldı.