İnşaat İşçilerinin Çadırda Ramazan Coşkusu

Türkiye'nin dört bir yanından Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmak üzere Bursa'ya gelen inşaat işçileri, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlencesiyle tadına doyulmaz bir akşam yaşadı

Türkiye'nin dört bir yanından Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmak üzere Bursa'ya gelen inşaat işçileri, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlencesiyle tadına doyulmaz bir akşam yaşadı.
Doğanbey şantiye alanına kurulan Ramazan çadırında işçilerle bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile Başkan Yardımcısı Servet Büyükpoyraz da eğlenceye ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede, Osmangazi Belediye Tiyatrosu oyuncularının "Kanlı Nigar" adlı oyundaki performansları ve Ramazan gecelerinin vazgeçilmezi Hacıvat ve Karagöz büyük alkış aldı. Osmangazi Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden işçiler, unutulmaz saatler yaşadı. Ramazan'ı ailelerinden uzakta geçiren işçileri unutmadıklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, Doğanbey'de gece gündüz özveriyle çalışan işçilere farklı bir akşam yaşatmayı amaçladıklarını söyledi. Dündar "Ramazan boyunca Osmangazi'nin çeşitli semtlerinde 7'den 70'e herkesle bir araya geldik. Bu kutsal ayı ailelerinden uzakta geçiren işçilerimize Osmangazi'nin geleneksel Ramazan ruhunu yaşatmak istedik" diye konuştu. Başkan Dündar, bundan sonra da düzenlenecek çeşitli etkinliklerle işçilerle birlikte olmaya devam edeceklerini belirtti. Gecenin sonunda işçilerden kendilerine bu imkanı sunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür geldi.