Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kayıhan: Zirveye yerleşeceğiz

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan, önümüzdeki dört haftada 3 maçı kendi evlerinde oynayacaklarını ve galib

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan, önümüzdeki dört haftada 3 maçı kendi evlerinde oynayacaklarını ve galibiyetlerle zirveye yerleşeceklerini söyledi.

Kayıhan, yaptığı açıklamada, "Şu an tek sorunumuz hücum hattında topu iyi saklayamamak, buna bir çözüm bulmak zorundayız. Ligde 7 gol atarak en çok gol atan takımlar arasında üçüncü sıradayız, yakaladığımız daha da net pozisyonlar var bunları iyi değerlendirmesini bilmeliyiz." dedi.

Lige iyi başladıklarını ifade eden Kayıhan son 3 maçta beraberliklerle ayrıldıklarını söyleyerek, "Denizli maçı ile başlayan beraberliklerimiz kendi evimizde oynadığımız Erciyes maçı ile devam etti, son oynadığımız Orduspor maçında ise kendi hatamızla puan kaptırdık. Önümüzdeki 4 haftada dört maçın üçünü kendi sahamızda oynayacağız, bu bizim için büyük bir avantaj, 9 puanı kendi hanemize yazdırmak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Güngören maçını kilitlendik, bu maçı aldığımız takdirde iyi bir moralle Antep e gideceğiz." diye konuştu.