Yıldızgücüspor Yönetiminde Moraller Yerinde

(FOTOĞRAFLI)

Yıldızgücüspor Yönetiminde Moraller Yerinde

ÜMİT ÖZMEN
AYDIN(İHA) â€" Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Nazilli Yıldızgücüspor, teknik heyeti ve yönetimi moral depoluyor.
Yıldızgücüspor Yöneticisi Erkan Özhan'ın İsabeyli'de bulunan Nazillisporlu Erkan'ın yerinde gerçekleşen Moral yemeğine Yıldızgücüspor Yöneticileri ile birlikte teknik heyeti katıldı.
Geçtiğimiz yıl sezona kötü bir giriş yaparak sıkıntılı zamanlar geçiren Yıldızgücüspor, antrenör değişikliği ile ligin ikinci yarısına hızla girerek Nazilli Belediyespor gibi damga vurmuştu. Geçen sezonun başarılı takımları arasında yer alan Yıldızgücüspor'da teknik kadro ve yönetimin yenilenmesinin ardından yapılan transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Nazilli Belediyespor alt yapısını 2 yıldır başarılı bir şekilde çalıştıran başarılı genç antrenör Utku Duru'yu takımın başına getiren yönetim Nazilli'de uzun yıllardır antrenörlük yapan Erol Cinkaya ve Hüseyin Yıldırım alt yapı takımlarının başına getirirken, BESYO öğrencilerinden Onur Aygünoğlu'nu ise A takımda yardımcı antrenörlük görevine getirdi. Teknik heyette büyük bir değişim yapan Yıldızgücüspor yönetimi ile birlikte teknik heyeti ligde iddialı bir şekilde mücadele etmek için hazırlanıyor
Yıldızgücüspor Genel Menajeri Önder Şimşek yaptığı açıklamada; "Transferlerimiz henüz tamamlanmış değil. Bu hafta içerisinde Fenerbahçe alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz yıl Gaziantepspor'da forma giyen Yiğit'i renklerimize bağlayacağız. Birçok futbolcuyu şuanda hazırlık maçlarımızda deniyoruz. Birkaç gün içerisinde çocuklarımızı takım kadromuza katacağız. Teknik heyetimizin onay verdiği, takımımızı üst lige çıkarabilecek ve Nazilli Belediyespor'a verebileceğimiz futbolcularla anlaşacağız. Aydın'ın tek profesyonel takımı olan Nazilli Belediyespor'un Pilot takımının en iyi şekilde çalıştığını Aydın'a göstereceğiz. Bizim tek amacımız Nazilli Belediyespor'a genç yetenekleri kazandırmaktır. Tüm büyük kulüplerin yaptığı gibi ucuz maliyetle en kaliteli takımı yaratmak istiyoruz" dedi. Genel Menajer Şimşek, Gana'dan gelen iki futbolcudan Julius ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

YILDIZGÜCÜ YURTDIŞI'NDA TEMSİL EDİLİYOR
Hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Genel Menajer Şimşek; "Yıllarca Ankaraspor'un Yurtdışı temsilciliğini yapan menajer Çetin Ergin ağabeyimiz ile görüşmelerimiz neticesinde kendisiyle anlaştık. Yurtdışında ve Yurtiçinde top oynayan genç yetenekleri Yıldızgücüspor'a getirecek. Kendisi ayrıca Yıldızgücüspor'un temsilciliğini de yapacak. Yurtiçi ve Yurtdışı'nda oynayan futbolcularla her zaman bir bağımız olacak. Yurtdışındaki genç yeteneklerin Türkiye'ye kazandırılmasını da sağlayacağız" diye konuştu.