Elbeyli'de İpekyolu Kalkınma Ajansı Çalıştayı

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından Elbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda çalıştay düzenlendi.

Çalıştaya Elbeyli Kaymakamı Müfit Gültekin başta olmak üzere, daire amir ve müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarından temsilcileri, Kalkınma ajansından yetkililer ve vatandaşlar katıldı. İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen çalıştay, 2 oturum şeklinde tertiplendi, ilk oturumda İpekyolu Kalkınma Ajansının amacı, bütçesi ve bölge üzerindeki hedefleri, planlar, projeler gibi konulara yer verilirken, katılımcılardan gelen sorular cevaplandırılmıştır.
İkinci oturumda Elbeyli Kaymakamı Müfit Gültekin, İpekyolu Kalkınma Ajansının çalışmaları, bölgenin sorunları ve çözüm yollarının geliştirilmesi gibi konulara değindi. Projelerin etkinliğinden ve verimliliğinden de söz eden Gültekin, çalıştayın amacına uygun bir verimlilikte geçtiğini ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti.
Öte yandan Musabeyli ilçesi ile Polateli ilçesinde gerçekleştirilen İpekyolu Kalkınma Ajansı çalıştaya Musabeyli Kaymakamı Harun Yücel, Polateli Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, ilçedeki daire amir ve müdürleri ile İpekyolu Kalkınma Ajansı yetkililerinin katıldığı öğrenildi.