Bodrum'da Bulunan Dünya Güzelleri Hacı Oluyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Joli Tur tarafından düzenlenen Güzellik Yarışması'na katılacak dünya güzelleri bir yandan moral depolarken, bir yandan da hacı olmaya hazırlanıyor

Bodrum'da Bulunan Dünya Güzelleri Hacı Oluyor
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Joli Tur tarafından düzenlenen Güzellik Yarışması'na katılacak dünya güzelleri bir yandan moral depolarken, bir yandan da hacı olmaya hazırlanıyor. Yarın İzmir Selçuk İlçesi sınırları içinde bulunan dünyaca Ünlü Efes'teki Meryemana Evi'ne gidecek olan güzeller, aynı zamanda hacı olacaklar.
Bu arada güzeller için Efes Meryemana Evi'nde hazırlık başladığı öğrenildi. İnançlarına göre en kutsal mekanlar arasında yer alan Efes Meryemana Evi'ni ziyaret edecekleri için heyecanlı olduklarını belirten dünya güzelleri Türkiye'yi ve özellikle Bodrum'u çok sevdiklerini belirttiler. Bu arada güzeller bugün sabah saatlerinde özel bir firma sponsorluğunda yat Bodrum'un Mavi sularında gezisine çıktılar. Yarın dilek tutacak olan güzeller, hacı da olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını belirttiler.
Bilindiği gibi, aralarında Türk ressam Ezgi Özcan'ın da aralarında bulunduğu; Almanya, Tataristan, Romanya, Moldovya, Bulgaristan, Gürcistan, Rusya, Belarus, Polonya, Ukrayna ve Ermenistan'ın da aralarında bulunduğu pek çok ülkenin güzelleri final gününe kadar çeşitli aktivitelere katılıyor.