Konyaaltı Açıkhava'da Komedi Rüzgarı Esti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Tuhaf İkili' adlı oyununu Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda Antalyalılarla ile ücretsiz buluşturdu

Konyaaltı Açıkhava'da Komedi Rüzgarı Esti
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Tuhaf İkili' adlı oyununu Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda Antalyalılarla ile ücretsiz buluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi ve Özdilek Park Alışveriş Merkezi işbirliği ile Sülheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun Tuhaf İkili adlı komedi oyunu Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda ücretsiz sahnelendi. Tiyatroyu dolduran Antalyalılar kahkaha dolu bir akşam geçirdi. Sülheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu, performansları ile büyük beğeni topladı.
Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu Tuhaf İkili adlı oyunu, biri son derece titiz ve simetri hastası, diğeri onun tam aksine aşırı dağınık iki arkadaşın eşlerinden ayrıldıktan sonra aynı evde yaşamaya başladıktan sonraki maceralarını konu alıyor.