İşkadını Sibel Alpar Gediz'e 2 Mağaza Açtı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, genç girişimcilerden işkadını Sibel Alpar (36) tarafından kozmetik ve optik mağazası açıldı.

İşkadını Sibel Alpar Gediz'e 2 Mağaza Açtı
Gediz Plaza yanında açılan Sibel Kozmetik ile Alpar Optik mağazalarının açılışına İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, mağazaların sahibi Sibel Alpar, eşi eczacı Ali Alpar ve babası İsmail Karaboğa ile iş çevresinden vatandaşlar katıldı.
İşyerlerinin açılışını İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun eşi Hayme Ana Anaokulu Müdür Yardımcısı Azime Çorumluoğlu ile mağazaların sahibi Sibel Alpar yaptı.
Açılış sırasında bir konuşma yapan Sibel Alpar, yeni işyerlerini hem kar amaçlı hem de istihdam sağlamak için açtıklarını söyledi. Yakın zamanda Alpar Medikal ve Ceylin Optik adı taşıyan 2 mağaza daha açacaklarını belirten Sibel Alpar, "Özellikle bayanlar için ilçede bulunmayan sektörler faaliyet alanlarımızdır. Yeni açtığımız işyerlerimizde şimdilik 8 kişi çalışıyor. Gediz'de yakında açacağımız Alpar Medikal ve Ceylin Optik'ten sonra Kütahya'da da bir optik mağazası açmayı planlıyoruz. İstihdam alanı üretmeyi çok seviyorum" dedi.
Dünyada ve Türkiye'de kozmetik ürünlerinde yapılan teknik uygulamalar ve satış koşulları ile ilgili bilgilendirmeler için ayda bir gün olmak üzere kozmetik uzmanı getireceklerini ifade eden Sibel Alpar, müşteriye satış sonrası da hizmet sunacaklarını kaydetti.