Ak Partili Belediye Başkanları Gölbaşı'nda Toplandı

AK Partili belediye başkanları Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde toplandı.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve Gerger Belediye Başkanı Arif Karatekin dışındaki 15 AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları toplantıya katıldı. Toplantıya ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, toplantının amacının Adıyaman ve çevresinde görev yapan AK Partili belediye başkanları arasındaki birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu daha da pekiştirmek olduğunu söyledi.
Özdemir, toplantıda belediyelerin sorunlarının da dile getirildiğini ve çözümler için istişare yapıldığını ifade ederek, referandum sonuçlarının da toplantıda değerlendirildiğini kaydetti.
Özdemir, "Referandumun Adıyaman ilinde çok başarılı sonuçlandığını ve AK Parti açısından Adıyaman'ın her zaman olduğu gibi ülke genelinde rekorlara imza attı. Bu toplantılar her 15 günde bir, değişik bir yerde yapılacak" dedi.
Toplantıya katılan belediye başkanları, çok yararlı bir toplantı olduğunu ve toplantıların mutat hale gelmesinin çalışmaların değerlendirilmesi ve fikir alış-verişinde bulunulması, istişarenin devamı açısından çok iyi olacağını dile getirdiler.
Toplantıya; Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Sarıyaprak Belediye Başkanı Yasin Turan, Suvarlı Belediye Başkanı Ömer Faruk Bozdağ, Bölükyayla Belediye Başkanı Nevzat Fırat, Atakent Belediye Başkanı İbrahim Halil Demir, Şambayat Belediye Başkanı Orhan Mutlu, Üçgöz Belediye Başkanı Ali Özel, Köseceli Belediye
Başkanı Ömer Orhan, Sugözü Belediye Başkanı Arif Özhan ve İnlice Belediye Başkanı Ebubekir Ümurhan katıldı.
Toplantı sonrası belediye başkanları Gölbaşı gölü tabiat parkında yemek yedi.