AK Parti Bursa İl Başkanı Yalçın: 'Keşke evet deseydik' diyenler var

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, anayasa değişiklik paketi için 12 Eylülde yapılan referandumu öncesi 'evet' vereceklerini açıklayan sivil topl

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, anayasa değişiklik paketi için 12 Eylülde yapılan referandumu öncesi 'evet' vereceklerini açıklayan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve beraberindeki heyet , Bursa Girişimci İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği, Memur-Sen ve Saadet Partisi'ni ziyaret etti. Memur-Sen ziyaretinde açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, anayasa değişiklik paketinin halktan onay almasıyla Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini söyledi. Yalçın, "Anayasa değişikliğinin değeri zaman içerisinde daha iyi anlaşılacak. Şu anda 'keşke evet deseydik, abartmaya, kutuplaşmaya gerek yokmuş' diyenleri duyuyoruz. Bu tip değerlendirmelerde bulunan insanlarla karşılaşıyoruz. Ülkemiz açısından son derece önemli bir adım oldu. Kendi insanımıza güvenmemiz lazım. Yüzde 58'in yanında yüzde 42'lik oyu da değerlendiriyoruz." dedi.

Memur-Sen Bursa Temsilcisi Numan Şeker ise memura toplu sözleşme hakkı tanıdığı için pakete 'evet' dediklerini söyledi.