Milletvekili Mustafa Açıkalın Balıkların İftarlıklarını Verdi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Çamlıgöze baraj gölet alanı su sahası üzerine kurulan alabalık tesisini gezen Sivas AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkalın alabalıkların yemlerini atarak "Balıkların iftarlıklarını verelim" dedi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Çamlıgöze baraj gölet alanı su sahası üzerine kurulan alabalık tesisini gezen Sivas AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkalın alabalıkların yemlerini atarak "Balıkların iftarlıklarını verelim" dedi.
Çeşitli temaslarda bulunmak için Suşehri'ne gelen Sivas AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkalın Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Sedat Sel, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Özen ve Çataloluk Belediye Başkanı Ercan Güleç ile Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Tevfik Coşkun'un katılımları ile birlikte İş Adamı Ahmet Sermet'in sahibi olduğu kafes alabalıkçılığı tesisini gezdi. Çamlıgöze baraj gölet alanı üzerine kurulan ve yaklaşık 60 bin metre kare su alanı içerisindeki tesis de incelemelerde bulunan Milletvekili Mustafa Açıkalın tesis sahibi Ahmet Sermet'ten bilgiler aldı. Tekne ile baraj göleti üzerine kurulan alabalık tesisindeki yaklaşık 66 kafesi gezen Açıkalın balıklara yem atarak ramazan dolayısı ile "Balıkların iftarlıklarını verelim" dedi.
Milletvekili Mustafa Açıkalın alabalık tesisindeki tekne turunda yaptığı açıklamada, "Suşehri'nin tarihi doğal güzelliklerini biliyordum ama yurt içinde birçok vilayete özellikle balığın bol olduğu Trabzon'a balık ihraç ettiğini öğrenince şaşırdım. Bu önemli tesisi farklı bir bakış açısı ile Suşehri'ne kazandıran ve bu tesis sayesinde bir çok yerli vatandaşa iş imkanı sağlayan tesis sahibini kutluyorum. Balık üretiminde büyük hedefleri olan bu güzide tesise sahip çıkan Suşehri ilçe idarecilerini ve Suşehrili iş adamlarını da kutluyorum. Suşehri'ndeki kısa günde yaptığım incelemeler ile buraya daha çok işin yapılması gerektiğinin farkına vararak inşallah Suşehri'ni ilçe idarecileri, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, esnafları, iş adamları ile daha ilerlere taşıyacağız" diye konuştu.