Kardelen Belgesel Filmi Erzurum'da Gösterime Girdi

Turkcell'in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile birlikte yürüttüğü 'Kardelenler' projesinin başarı öyküsünü anlatan ve National Geographic Chanel tarafından çekilen belgesel Erzurum'da Cinebonus'ta gösterime girdi

Kardelen Belgesel Filmi Erzurum'da Gösterime Girdi
Turkcell'in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile birlikte yürüttüğü 'Kardelenler' projesinin başarı öyküsünü anlatan ve National Geographic Chanel tarafından çekilen belgesel Erzurum'da Cinebonus'ta gösterime girdi.
Turkcell Kurumsal İletişim ve Medya İlişkileri Sorumlusu Vahit Bora, Kardelenler' belgeselinin Erzurum'la birlikte 9 ilde gösterime girdiğini söyledi. Proje hakkında bilgi veren Bora, "Şirketimizin gözbebeği, Türkiye'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Kardelenler projemiz bu yıl 10. yaşını kutluyor.Kardelenler projemiz, 10 yıl içerisinde hem Turkcell'in hem de Turkcell müşterilerinin destekleriyle çığ gibi büyüdü ve on binlerce genç kızımıza umut oldu.Proje dahilinde bugüne kadar yaklaşık 20 bin öğrenciye Turkcell bursu verdik. 3 bin 437 öğrencimiz üniversiteyi kazandı 9 bin 634 öğrencimiz liseden, 976 öğrencimiz de üniversiteden mezun oldu. Mars/Cinebonus Sinemaları ile yaptığımız işbirliği neticesinde Kardelenler'in National Geographic Channel tarafından çekilen belgeseli 17 Eylül Cuma gününden itibaren 9 ilde 13 sinema salonunda gösterime girdi. Bu gösterimlerin, Kardelenlerimizin hikayesini iş ortaklarımıza, arkadaşlarımıza, müşterilerimize anlatmamız için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.Erzurum'da 63 lise ve 43 üniversite öğrencisi Kardelen bursu ile öğrenimlerine devam ediyor. Türkiye'den bir sosyal sorumluluk projesi, National Geographic Chanel tarafından ilk kez belgeselleştirildi. Yaklaşık 45 dakika süren belgeselde 'Kardelenler' projesinin başarı öyküsü anlatılıyor. Belgesel Türkiye'de 9 ilde 1 hafta gösterimde olacak" dedi.
Kardelenler belgesel filminin, Erzurum Alışveriş Merkezi'ndeki sinema salonunda bir hafta süreyle izlenebilecek. 5 TL olan bilet ücretinin gelirinin tamamı Kardelenler'e bağışlanacak.