Ada Alışveriş Merkezi Okula Dönüş Haftası Düzenliyor

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Ada Alışveriş Merkezi'nde 13-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan "Okula Dönüş Haftası" etkinliği ile öğrenciler hem okul alışverişlerini yapabilecek hem de eğlenceli aktiviteler ile okula keyifli bir şekilde başlayacaklar

Ada Alışveriş Merkezi Okula Dönüş Haftası Düzenliyor
Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Ada Alışveriş Merkezi'nde 13-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan "Okula Dönüş Haftası" etkinliği ile öğrenciler hem okul alışverişlerini yapabilecek hem de eğlenceli aktiviteler ile okula keyifli bir şekilde başlayacaklar.
Çocuklar ve ebeveynlere verdiği önemi, organize ettiği etkinlikler, düzenlediği aktiviteler ve sunduğu imkanlar ile her zaman kanıtlayan Ada Alışveriş Merkezi, şimdi de tüm öğrencilere özel "Okula Dönüş Haftası" etkinliği ile onların keyifli ve başarılı bir öğrenim yılı geçirmelerini sağlıyor.
Ada AVM'de kurulacak etkinlik alanında öğrenciler, tüm okul ihtiyaçlarına kalite ve uygun fiyata ulaşabilecekler. LC Waikiki, Panço, C&A ve Toyzz Shop gibi birçok markanın eğlenceli ve kullanışlı ürünleri, bu yıl bütün öğrencilerin gözdesi olacak. Sırt çantasından kalem kutusuna kadar tüm ihtiyaçları buluşturan Ada Alışveriş Merkezi ile öğrenciler bu yıl okulun yıldızı siz olacaklar.
13-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Okula Dönüş Haftası" etkinliği kapsamında, minikler için de Akıl Küpü Anaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan çeşitli faaliyetler hafta boyunca devam edecek. Kes-yapıştır, yüz boyama, resim yarışması ve kum boyama gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirip, öğrenmelerini kolaylaştırarak onları küçük yaşlardan itibaren okula hazırlayacaklar.
Ayrıca, 18-19 Eylül tarihlerinde, hafta sonu etkinlik alanında ise Toyzz Shop' un katkılarıyla düzenlenecek olan palyaço gösterisinin ardından 19 Eylül Pazar günü, 13.00 - 15.00 saatleri arası, minik mankenlerin sunumuyla gerçekleştirilecek olan Çocuk Defilesi ile C&A, LCW ve Panço'nun yeni sezon ürünleri sergilenecek.
Ada Alışveriş Merkezi tüm çocukları okul öncesi birlikte eğlenmeye bekliyor.