Özel Sanko'lu Miniklerin İlk Gün Heyecanı

Özel Sanko Okulları 2010-2011 eğitim-öğretim dönemine anasınıfı, ilköğretim birinci sınıf öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleştirdiği oryantasyon (tanışma) programı ile başladı.

Minikler okulun sembolü Sanço karateri eşliğinde karşılandı ve çeşitli oyunlarla eğlendi. Anasınıfları ve birinci sınıfların öğretmenlerinin kura ile belirlendiği okulda yapılan program kapsamında, gelen öğrencilere gruplarını gösteren kartlar verildi. Öğrenciler Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi'ndeki spor salonunda veliler ise konferans salonunda ağırlandı. Kura çekimi sonucu sınıfların öğretmenleri belirlendi ve öğrenciler sınıflarına alındı.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, velilere yaptığı konuşmasında okulun bireysel değil kitlesel başarıya önem verdiğinin, öğrencinin değil öğrencilerinin başarılı olması için çalıştıklarının altını çizdi.
Okulun eğitim-öğretim programlarını, veli okul iletişimini ve fiziki şartlarını paylaşan Köylüoğlu, "Gaziantep'ten dünyaya açılan eğitim ekolü olma yolunda çalışmalarını yürüten okulumuzda, evrensel bilgi ve yerel değerler ışığında bütün insan yetiştirmekteyiz" dedi.
Yeni eğitim-öğretim döneminin ilk gününde sınıflarında velileriyle birlikte okul heyecanını yaşayan minikler, verilen rüzgar gülü ve çikolatalarla uğurlandı.