Gökçek, Araştırmacı Gür'den Kazandığı Gömleği Bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Sayın Gür ile Ankara'nın hayır oyları konusunda gömlek, takım elbise ve ayakkabısına iddiaya girdik, ancak takım elbiseden vazgeçtim diğer kazandığım hediyeleri alabilir" dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Sayın Gür ile Ankara'nın hayır oyları konusunda gömlek, takım elbise ve ayakkabısına iddiaya girdik, ancak takım elbiseden vazgeçtim diğer kazandığım hediyeleri alabilir" dedi.
Gökçek, referandumdan önce Ankara'da hayır oyları fazla çıkacağı yönünde açıklamada bulunan araştırmacı Adil Gür ile girdiği iddiayı kazandı. Konuyla ilgili İHA'ya konuşan Gökçek, "Sayın Gür ile hem Ankara, hem de Türkiye için büyük bir iddiaya girdik. Adil Bey bana eğer Türkiye'de evet oyları yüzde 55'i geçmesi halinde araba alacağını söylemişti. Gür ile ayrıca Ankara'da hayır oylarının yüksek çıkacağını söylemişti. Kendisi ile bir takım elbise, bir adet etro gömleği ve bir adet Todys ayakkabı.
Kendisine şunu söylüyorum takım elbiseden vazgeçtim. Sadece gömlek ve ayakkabı istiyorum. Kendiside hangi konuda iddiaya girdiğimizi biliyor" dedi.
Ankara sonuçlarının kendisi açısından gayet olumlu çıktığını belirten Gökçek, tüm Ankaralı seçmenlere evet oylarının fazla çıkmasından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.