Sivil Toplum Kuruluşları Keçiören'de Buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlediği iftar yemeğinde sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlediği iftar yemeğinde sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirdi. AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın da katıldığı iftara çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğini düzenleyen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, amaçlarının insanlığa merhamet duyguları aşılamaya çalışan ve hep bir şeyler vermeye çalışan insanlarla bir araya gelerek ortaklaşa bir şeyler yapmaya zemin hazırlamak olduğunu söyledi. Belediye olarak sosyal yardım çalışmaları yaptıklarını anlatan Ak, "Sizler de çevrenizde ve kendi imkanlarınız ölçüsünde bu çalışmaları yapıyorsunuz. Gönül arzu ediyor ki bu çalışmalar bir koordinasyon ve işbirliği
içerisinde olsun. Böyle olursa bu tür çalışmaların çok daha etkili olacağı düşüncesindeyim" dedi.
Fakirlere yardımcı olmayı ve kimsesizlerin kimsesi olmayı kendilerine şiar edindiklerini anlatan Ak, yardımlaşmanın sadece yerel bölgeler için değil dünya ölçeğinde olması gerektiğini de söyledi.
İftar yemeğine katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da konuşmasında Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik duygularının zirveye çıktığı müstesna günler olduğunu, ancak son yıllarda bu hasletlerin unutulmaya yüz tuttuğunu ifade etti. Ataş, konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarının bu duyguları topluma tekrar hatırlatarak önemli bir görev ifa ettiğini sözlerine ekledi.
(BK-HO-Y)