Mhp, Gençlerle Bir Araya Geldi Hayırı Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce İl Başkanlığı tarafından Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisine iftar yemeği verdi.

Doğan Kebap'ta düzenlenen iftar yemeğine MHP MKYK Üyesi Zekeriya Gündoğdu, MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, MHP Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri, Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tolga İbrahimoğlu ve üyeler katıldı.
MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz yemek sonrası yaptığı açıklamada, "Bu akşam sizlerle birlikte olalım sorunlarınızı dinleyelim istedik. Sizleri referandum hakkında neden 'hayır' diyoruz bilgilendirmek istedik. Bu sebeple birlikteyiz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.
MKYK Üyesi Gündoğdu, yemeğe katılan gençlere MHP'nin neden 'hayır' dediğiyle ilgili bilgiler verdi. Gündoğdu, "İlk olarak böyle bir paketin acil bir şekilde hızlıca yapılmasına gerek yoktur. AK Parti hükümeti kendilerini diğer partilere sormadan hazırladığı anayasa metnini çabuk bir şekilde ortaya çıkararak referandum gündemi oluşturdu. MHP olarak bize de bir görev düştü ve partisi tüm kollarıyla Türkiye'nin her metrekaresini tek tek dolaşarak insanlarımızı bilgilendirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Anayasa paketi ve maddeler hakkında gençlere bilgiler veren Gündoğdu, "Bizim amacımız halkımızın 12 Eylülde sandık başına giderek 'hayır' oyu vererek yeni çıkacak olan bir anayasa paketini yine AK Partinin hazırlayacağı bir paketi ancak bu sefer grubu olan partilerde fikir ve düşüncelerinin söyleyebildiği güzel bir anayasa paketine 'evet' diyelim. Bu kadar acil bir anayasa olduğu için biz buna 'hayır' diyoruz. Tek başlılık olduğu için 'hayır' diyoruz" dedi.
Gençlik Meclisi Başkanı Tolga İbrahimoğlu ise MHP'ye teşekkür ederek, "Biz Düzce Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak 1 ay önceden beri bilgilendirme çalışmalarına başladık. Siyasi partiler ve çeşitli kuruluşlara gidip bilgiler aldık. Düzce için ne yapılmak istense hep önü kesilmiştir. Biz yeni bir kurumuz ancak siyasi partiler, kurum ve kuruluş müdürleri her zaman bize destek oluyorlar. Bizde Düzce'yi ilerletmek isteyen gençler olarak sizlerden enerji buluyoruz. Biz referandumlarla, seçimlerle bu desteklerinizin kalmayacağını hep devam edeceğini düşünüyorum. Desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum" diye konuştu.